Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Shakira, însărcinată a treia oară? Imaginile care i-au pus pe toți pe jar

FOTO. Shakira, însărcinată a treia oară? Imaginile care i-au pus pe toți pe jar

de Redactia Tvmania

Cântăreața columbiană a stârnit mare vâlvă cu cea mai recentă apariția a sa. În timpul unei plimbări cu partenerul de viață, Gerard Pique, și cei doi copii ai lor, aceasta a afișat o burtică ca de gravidă, ceea ce a dat loc speculațiilor conform cărora ar aștepta al treilea copil. 

Shakira a fost fotografiată în timpul unei plimbări prin Barcelona, alături de partenerul ei de viață, fotbalistul spaniol Gerard Pique, și de cei doi băieți ai lor, Milan și Sasha. Silueta cântăreței columbiene a fost cea care a atras imediat atenția. Acesta a afișat o burtică suspectă, care a dat loc zvonurilor cum că artista ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil. 
De asemenea, au existat voci care au comentat, pe internet, că Shakira nu ar fi însărcinată, însă ar fi luat kilograme în plus. 

 

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 41 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton