Homepage  / Seriale / Telenovele

FOTO. Silvia Navarro şi-a schimbat look-ul pentru noua telenovelă

FOTO. Silvia Navarro şi-a schimbat look-ul pentru noua telenovelă

de Redactia Tvmania

Silvia Navarro, una dintre cele mai în vogă telenoveliste ale Mexicului, a jucat în ultimii ani într-o serie de proiecte de succes și este renumită pentru profesionalismul și dedicația pentru roluri.

Dacă pentru telenovela „Inima mea e a ta” (care a fost difuzată şi de Happy Channel) a trebuit să ia lecţii de dans la bară, pentru cel mai recent rol al ei, din serialul „Caer en tentación”, actriţa şi-a tuns părul, având acum o coafură stil „bob” (iat-o în poză alături de Adriana Louvier și Carlos Ferro, care joacă și ei în producție).

 

 

În „Caer en tentación” (care a avut iniţial titlul de Nadie más en el mundo), Silvia face pereche cu un alt actor cunoscut telespectatorilor de la noi, Gabriel Soto.

Pe micile noastre ecrane, Silvia a fost văzută în „Inima mea e a ta”, „Dragoste şi luptă”, „Secrete din trecut”, în timp ce Gabriel a apărut în „Predestinați” şi „Refugiul iubirii”.

Chiar dacă filmează de zor pentru telenovela „Caer en tentación”, Silvia (38 de ani) nu-şi neglijează băieţelul, pe Leon, de aproape doi ani, pe care îl ia pe platouri de câte ori poate.

Deşi are o relaţie frumoasă cu tatăl bebeluşului ei, afaceristul Gerardo Casanova, actriţa nu se grăbeşte să ajungă în faţa altarului, spun cei de la mx.hola.com. Tot ceea ce contează în prezent pentru ea este faptul că se simte „fericită şi îndrăgostită”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton