Homepage  / Seriale / Telenovele

FOTO. Silvia Navarro şi Gabriel Soto au început promovarea noii lor telenovele. Serialul, o producție Televisa

FOTO. Silvia Navarro şi Gabriel Soto au început promovarea noii lor telenovele. Serialul, o producție Televisa
5

de Redactia Tvmania

Silvia Navarro şi Gabriel Soto fac pereche în cea mai recentă telenovelă a companiei Televisa, „Nadie más en el mundo”, care va fi difuzată anul acesta atât în Mexic, cât şi în SUA. Producătoarea telenovelei este Giselle González, care a lucrat cu Silvia Navarro şi la telenovela „La candidata”.

Serialul, ale cărui filmări vor începe săptămâna viitoare în Mexic, este un remake după o producţie tv argentiniană, „Amar después de amar”, difuzată anul acesta în ţara de origine.

Telenovela „Nadie más en el mundo” spune povestea a două cupluri (perechile fiind interpretate de Silvia Navarro şi Gabriel Soto, pe de o parte, şi de Adriana Louvier şi Carlos Ferro, de cealaltă parte). În urma unui accident de maşină, iese la iveală idila dintre un bărbat căsătorit (tată de gemeni) şi o femeie de afaceri, şi ea mamă a doi copii. Cei doi încearcă din răsputeri să-şi ţină ascunsă aventura şi să-şi protejeze căsniciile, însă, odată cu tragicul eveniment din vieţile lor, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

În afară de Silvia şi Gabriel, din distribuţia serialului mai fac parte Anna Ciocchetti, Carlos Valencia şi Jorge Luis Vazquez.

Pe micile noastre ecrane, Silvia a fost văzută în „Inima mea e a ta”, „Dragoste şi luptă”, „Secrete din trecut”, iar Gabriel, în „Predestinați” şi „Refugiul iubirii”.

Silvia Navarro şi Gabriel Soto au început promovarea noii lor telenovele (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton