Homepage  / Știri

FOTO. Simona Gherghe este însărcinată. Vezi prima declarație a vedetei Antena 1

FOTO. Simona Gherghe este însărcinată. Vezi prima declarație a vedetei Antena 1

de Redactia Tvmania

Simona Gherghe (39 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces direct” de la Antena 1, a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Potrivit unui comunicat al postului tv, aceasta va reveni pe 9 ianuarie cu un nou sezon al emisiunii. 

Simona Gherghe va deveni mămică în 2017

Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a Simonei Gherghe, unde aceasta a postat o fotografie în care ține în palmă o suzetă. Alături de imaginea extrem de sugestivă, prezentatoarea „Acces Direct” a scris următoarele cuvinte: „Suntem pregătiți 🙂 #vinebebe #dinIunie3 #ceamaifrumoasaasteptare”.

Simona Gherghe a împărtășit vestea că va deveni mămică fanilor de pe Facebook.

Vedeta Antena 1 va deveni mamă pentru prima oară în luna iunie a acestui an. Până acum, frumoasa prezentatoare a avut noroc de o sarcină uşoară, care nu i-a afectat în niciun fel nici prezenţa la tv, nici celelalte activităţi.

De trei ani, Simona Gherghe formează un cuplu cu Răzvan Săndulescu, de profesie consultant politic.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3477″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Ce urări a primit Simona Gherghe de la colegi

Tot pe Facebook, imediat după publicarea fotografiei prin intermediul căreia Simona Gherghe a anunțat că este însărcinată, au început să curgă mesajele de felicitare, atât de la fani, cât și de la colegii vedetei tv. Dintre aceștia din urmă, o amintim pe Sandra Stoicescu, care i-a dorit multă sănătate viitoarei mămici: „Felicitări, Draga mea!! Sa fiți sănătoși Toți 3!! E o veste minunată!”.

Totodată, și Dan Negru a ținut să o felicite în felul său pe Simona Gherghe: „Perfect, filmez ediția de soacre vs nurori! Deja te încadrezi la soacre! Să stabilim ziua de filmare.”.

La rândul său, Dan Capatos a scris următoarele cuvinte: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, mami!”

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Simona Gherghe s-a operat de peritonită

FOTO| Simona Gherghe, 13 ani la Antena 1: „Parcă ieri am venit la București”

Simona Gherghe pleacă în Italia: „Mi-am dorit de mult să văd Coasta Amalfitană”

Simona Gherghe: “Ne întoarcem cu povești de viață impresionante”

sursa foto: https://www.facebook.com/simona.gherghe.12

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton