Homepage  / Articole

FOTO: La „MasterChef”, tensiunea e în creștere!

FOTO: La „MasterChef”, tensiunea e în creștere!

de Redactia Tvmania

Ediția de astăzi, 8 mai, a „MasterChef” îi va pune pe concurenți în fața unor noi probe de foc, menite să le pună la încercare creativitatea, concentrarea, dar și inventivitatea. Lupta pentru a-și păstra șorțul devine tot mai grea, pentru că locul fiecăruia în competiție se poate schimba de la un moment la altul.

Prima căreia vor trebui să-i facă față marți, 8 mai, va fi o nouă probă din Cutia Misterelor, în timpul căreia concurenții vor trebui să gătească numai cu ingredientele aflate în cutie. După o oră în care vor încerca să gătească preparate cât mai gustoase și mai aspectuoase, doar trei dintre felurile de mâncare (evident, cele mai bune farfurii) vor fi gustate de jurați.

Cel a cărui farfurie va fi cea mai lăudată, va avea și privilegiul de a alege din trei tipuri de carne diferite, cu care va pregăti mâncare pentru proba următoare.

Cei care nu vor convinge la această probă vor fi evaluați la testul sub presiune, testul de recunoaștere a ingredientelor, o probă mai mult decât periculoasă, în care șorțul MasterChef este pus în joc.

De această dată, concurenții vor trebui să identifice cât mai multe tipuri de pești din sortimentele expuse. Cine va ghici cele mai multe și va rămâne în concurs, dar mai ales cine va avea probleme la această probă și va pleca acasă, veți afla diseară, de la 20.30, la Pro TV.

[imagebrowser id=701]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton