Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO: Thalia a avut o vacanţă de vis în Italia

FOTO: Thalia a avut o vacanţă de vis în Italia
5

de Redactia Tvmania

Vara aceasta, cântăreaţa şi actriţa mexicană a fost într-o vacanţă în Utah, SUA, alături de soţul ei, impresarul Tommy Mottola, iar de curând ea s-a întors dintr-o excursie în Italia. La plecare, Thalia a scris pe Instagram că a avut o vacanţă minunată şi că se simte plină de energie pentru următoarele ei propiecte. “Vreme perfectă, mâncare bună, multă iubire!”, a concluzionat ea.

 

Tot pe conturile de socializare, artista îşi surprinde deseori fanii cu schimbările ei de look: după ce şi-a făcut părul roz, nu de mult ea l-a avut albastru închis. Nu numai cu părul iese în evidenţă, ci şi cu formele ei de invidiat, cântăreaţa arătând impecabil în costum de baie la 46 de ani.

 

36136817_222452418377882_6518917498060931072_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În ceea ce priveşte cariera muzicală, Thalia are succes cu cel mai recent single al ei, „No me acuerdo”, pe care îl cântă împreună cu Natti Natasha, o cântăreaţă dominicană. Melodia are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe micile noastre ecrane, Thalia poate fi văzută la „Happy Channel”, în telenovela „Sărmana Maria” („María la del Barrio”, 1995), în care face pereche cu Fernando Colunga. Ultimul episod al serialului va fi difuat pe 19 iulie.

 

Vedeţi aici cel mai recent videoclip al Thaliei, No me acuerdo”:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton