Homepage  / Articole

FOTO: Trupa LaLa Band riscă să se destrame!

FOTO: Trupa LaLa Band riscă să se destrame!

de Redactia Tvmania

Pentru o parte dintre tinerii din LaLa Band, viaţa de abia acum începe. Cea care îi va îndemna să treacă peste amintirile dramatice care le tulbură liniştea şi echilibrul emoţional este psihologul Mihaela (rol interpretat de Laura Cosoi).

Psihologul şcolii, Mihaela, va sta de vorbă cu fiecare dintre membrii LaLa Band şi îi va ajuta să devină mai puternici şi să privească viaţa cu alţi ochi, după experienţa cutremurătoare prin care au trecut. Ei fac eforturi să depăşească experienţa traumatizantă şi povestesc ce s-a întâmplat cu prietenii lor, Anca (Cristina Ciobănaşu) şi Vlad (Vlad Gherman).

“Evenimentul din pădure este unul traumatizant pentru trupă, ne marchează pe fiecare diferit şi fiecare se manifestă altfel. Majoritatea consideră că motivul tuturor dramelor este faptul că Lala Band există. Ioana este una din puţinii care susţin că ei trebuie să continue să existe ca Lala Band, acesta fiind singurul lucru care o menţine pe linia de plutire”, spune Alina Eremia.

“În ceea ce o priveşte pe Sara, marea ei problemă este că l-a văzut pe George complice cu Dragoslav. Datorită faptului că este îndrăgostita şi de George, acest lucru a fost un şoc peste care nu poate trece”, spune Sore.

“Din cauza unui pshihopat ajung să se sperie şi de umbra lor, motiv pentru care ei vor merge la un psiholog. Perioada prin care trec îi determina să se izoleze de restul lumii, iar fiecare o va lua pe drumul lui”, spune Alexia Talavutis.

Tinerii din LaLa Band sunt dezamăgiţi de George (Andrei Roşu), pe care îl considerau prietenul lor, însă acesta le spune adevărul cu privire la răpirea Ioanei (Alina Eremia) şi explozia din pădure care le-a pus vieţile în pericol.

Trupa LaLa Band riscă să se destrame!

Ioana îi cere ajutorul Ralucăi (Adela Popescu) pentru ca acest lucru să nu se întâmple.  Prin intermediul unui material video şi a unei coregrafii expresive şi emoţionante, realizate de Raluca împreună cu Dima, ea şi Ioana le transmit un mesaj important colegilor din LaLa Band.

Nu rata episodul de astăzi, 19 noiembrie, al serialului „Pariu cu viaţa”, care a fost nominalizat anul acesta la Premiile TVmania.

Votează și TVmania te premiază!

[imagebrowser id=1035]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton