Homepage  / Premiile TVMania 2018

FOTO. Vedetele și trofeele câștigate la Premiile TVMania 2018

FOTO. Vedetele și trofeele câștigate la Premiile TVMania 2018
16

de Redactia Tvmania

Cea de-a 17 ediție a  Premiilor TVmania şi-a anunţat câştigătorii pe 20 noiembrie, în cadrul unei gale care a avut loc la Palatul Ghica Tei și care a fost prezentată de actorul Marius Florea Vizante.

Cititorii TVMania și-au ales preferații, iar după un an intens de muncă cele mai bune emisiuni TV au fost premiate în cadrul Galei noastre. Printre cei mai surprinși dintre câștigători s-a numărat actorul Corneliu Ulici, care aproape a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că emisiunea „Visuri la cheie” (PRO TV) este câștigătoarea. Așa cum a obișnuit, echipa Știrilor PRO TV a câștigat fiind cea mai bună emisiune de știri în ultimii ani, în ceea ce privește preferințele dumneavoastră. 

Cel mai bun jurat a fost ales Tudor Chirilă, reprezentat pe scenă de Pavel Bartoș, el fiind și cel care a ridicat premiul pentru „Vocea României”, alături de coprezentatoarea sa, Irina Fodor. Echipa „Exatlon” a fost reprezentată de Ștefan Floroaica, unul din semifinaliștii primului sezon, iar echipa „Te cunosc de undeva” de doamna Ozana Barabancea. Bineînțeles nu și-au lăsat premiul nici „Chefi la cuțite”, reprezentați fiind de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

 

În galeria foto de mai jos am suprins câteva din emoțiile vedetelor alături de trofeele primite!

MSZ_7340Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

 

CREDIT FOTO: Marius Sabău, Vlad Chirea, Dumitru Anghelescu

Gala Premiile TVmania a fost prezentată de Epic Drama.
 
Multumim partenerilor:  Alexandrion Group (prin brandurile Saber Elyzia, Glenfiddich si Colina), Beauty One, IIANA si  Miss Baker.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton