Homepage  / Știri / Televiziune

FOTO. Virgil Ianţu a dat premiul de 250.000 de lei!

FOTO. Virgil Ianţu a dat premiul de 250.000 de lei!

de Redactia Tvmania

Tudor Cojocaru, un profesor de religie (28 de ani) din comuna Răcăciuni (judeţul Bacău), a câştigat, ieri seară, 250.000 de lei la “Vrei să fii milionar?”. Practic, el mai avea de răspuns corect la o singură întrebare şi lua marele premiu de un million de lei.

Întrebarea  cu numărul 15 şi ultima din concurs, “În ce oraş s-a născut celebrul bluesman Alexis Korner?”,  l-a făcut pe Tudor Cojocaru să se retragă, nu înainte de a-i spune lui Ianţu ce variantă ar fi ales: “Paris”. Răspunsul, corect,  l-a făcut pe Ianţu să se chircească în scaun de ciudă că acest concurent a ratat la mustaţă milionul.

În ultimele ediţii “Vrei să fii milionar” nu au lipsit momentele comice, generate de dialogurile dintre Tudor Cojocaru şi Virgil Ianţu.  La întrebarea prezentatorului “Ce ştii despre Woody Allen?”, concurentul a răspuns ferm: “Woody Allen are ochelari”; “Şi ce face cu ei?”, a replicat Ianţu. “Priveşte lumea”, a răspuns prompt profesorul din Răcăciuni.

“Ai venit pentru bani?”, şi-a continuat Ianţu tirul întrebărilor. “Nu neapărat”, a venit răspunsul concurentului. “Atunci putem să continuăm jocul fără să îţi dăm banii?”, l-a tachinat Ianţu.”Dacă vă permite legea…”, i-a răspuns Tudor Cojocaru zâmbind amfitrionului emisiunii .

Nu ar fi participat fără sprijinul soţiei

Tudor Cojocaru locuieşte cu familia în comuna Săuceşti  şi predă Religia la şcoala din Răcăciuni. Este absolvent al Facultăţii de Teologie din Sibiu şi a urmat şi un Master în Teologie Ortodoxă.   Este căsătorit şi are o fetiţă de 2 ani, Xenia.  Este pentru prima oară când a participat la o emisiune televizată şi  la un concurs de cultură generală.

“Nu credeam că o să ajung până aici. Dacă nu era soţia mea, nici nu aş fi participat la concurs”, a declarat Tudor Cojocaru, care a mai spus că îşi va cumpăra un apartament, dar şi o maşină la mâna a doua.

Emisiunea “Vrei să fii milionar?” este difuzată în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.00, la Kanal D.

[imagebrowser id=671]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton