Homepage  / Articole

FOTO: „Pariu cu viaţa” te invită la majoratul lui Vlad

FOTO: „Pariu cu viaţa” te invită la majoratul lui Vlad

de Redactia Tvmania

În episodul de luni, 23 aprilie, din “Pariu cu viaţa”, difuzat de la 20.30 la Pro TV, colegii de şcoală şi de trupă îi organizează o petrecere lui Vlad cu ocazia majoratului, Anca devine geloasă, iar Raluca trece prin momente dramatice.

Vlad Gherman a fost încântat de secvenţele de la petrecerea aniversară întrucât a putut să stea mai mult timp cu prietenii săi.

“Este a doua oară când sărbătoresc 18 ani. Cele două majorate seamănă foarte tare. Am jucat sticluţa şi am făcut karaoke. Acesta este genul de petrecere care mă reprezintă pe mine: să te aduni cu prietenii şi să te distrezi”, spune Vlad Gherman.

Pentru Anca, seara se anunţă una plină de distracţie şi clipe romantice alături de iubitul ei, Vlad, şi restul amicilor, dar starea ei de spirit se schimbă atunci când una dintre colege îi acordă o atenţie deosebită acestuia:

“Cristi a fost cu ideea să facem o petrecere la el acasă. Toată lumea se distrează şi Vlad se simte foarte bine. Anca însă devine geloasă pe Doris, care se dă la Vlad, iar la un moment dat lucrurile scapă de sub control.

Filmările pentru aceste secvenţe au fost stricte, pentru că eram mulţi şi aveam destul de puţin timp la dispoziţie. A trebuit să ne concentrăm  intens pentru ca totul să iasă bine”, spune Cristina Ciobănaşu.

Adela Popescu, dans contemporan pe stradă

Profund afectată de urmările accidentului prin care a trecut, Raluca (Adela Popescu) rătăceşte singură pe străzi.

“E imediat după perioada în care Raluca surzeşte şi începe să-şi dea seama că a ajuns o povară pentru toată lumea, chiar şi pentru ea însăşi, şi dintr-o emoţie prea puternică, fuge.

Pentru că ea este profesoară de muzică, bineînţeles că alege să-şi exprimele sentimentele acestea printr-un dans care are ca şi coloana sonoră chiar melodia mea “Mâine vine iar””, povesteşte Adela Popescu.

[imagebrowser id=675]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton