Homepage  / Articole

FOTO: „Vocea României” şi-a ales cei patru finalişti

FOTO: "Vocea României" şi-a ales cei patru finalişti

de Redactia Tvmania

“Vocea României” şi-a ales finaliştii: Tibi Scobiola, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Cristi Nistor sunt cei patru concurenţi care, pe 26 decembrie, vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music Romania.

Semifinala a fost deschisă de duetul dintre Tibi Scobiola şi Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon „Vocea României”. Dansul, mişcarea scenică, coregrafia provocatoare, toate au stârnit discuţii aprinse între antrenori, Smiley fiind cel care a tras concluzia: „Sunt mândru că eşti la mine în echipă!”.

Silviu Paşca, cel de-al doilea semifinalist din echipa lui Smiley, a făcut şi el show. Duetul cu Cătălin Dobre a fost mai mult decât apreciat de cei patru antrenori: „Piesa asta parcă a fost făcută pentru voi doi”, a spus  Horia Brenciu. „Mad World” a fost o surpriză pentru antrenori, dar şi pentru cei de acasă. De la rap, Silviu a trecut la o piesă cu totul diferită, demonstrând că se descurcă bine în multe registre muzicale.

A urmat echipa lui Brenciu

Semifinaliştii din echipa lui Horia Brenciu au venit şi ei cu temele bine făcute. Laurian Manta a stârnit ceva controverse cu coregrafia primei piese pe care a cântat-o, dar duetul cu Iuliana Puşchilă a adunat numai cuvinte de laudă.

“Congoveanca” Julie Mayaya a cucerit scena, dar şi pe Horia. „Avem o Voce a României! Ea se numeşte Julie Mayaya”, au fost cuvintele antrenorului său. Duetul dintre Julie şi Irina Tănase a fost un alt succes.

Concurentii Loredanei i-au ascultat sfaturile

Ciprian Teodorescu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor Loredanei deşi avea febră şi dureri mari în gât. Duetul cu Iulian Canaf a fost unul dintre cele mai efervescente momente ale serii, la finalul lui antrenorii aplaudându-i în picioare.

Prestaţia lui Cristi Nistor i-a dovedit încă o dată calităţile vocale. „Cristi este impecabil. Orice ai cânta, oricând, la orice oră”, a spus Loredana la finalul duetului cu Dragoş Chircu.

Marius Moga şi-a antrenat atent „elevii”

Vizi Imre a impresionat din nou şi a demonstrat că e un artist veritabil. „Vizi, tu eşti una dintre Vocile României. Eşti un vulcan care de abia acum a răspândit puţină lavă”, a spus Horia Brenciu, în timp ce Moga a adăugat: „Muzica la tine vine de la Dumnezeu, tu o modelezi să iasă frumos”.

Fely şi-a adus pe scenă cel mai preţios diamant: vocea ei. Prestaţia ei i-a adus laude din partea celor patru antrenori. „Un talent cum e Fely trebuie votat ca să ne dovedim că încă mai avem principii”, a spus Moga. Duetul cu Cristian Sanda a fost unul dintre cele mai sensibile momente ale serii şi a primit multe aprecieri din partea antrenorilor.

Ei intră în finală de pe 26 decembrie!

Lupta a fost strânsă, dar departajarea a făcut-o publicul. Pentru că antrenorii şi-au împărţit egal procentajul, 50% pentru fiecare dintre concurenţi, votul publicului a fost cel care a decis ca Tibi, Vizi, Julie şi Cristi să se lupte în
finala care va avea loc la Pro TV în a doua zi de Crăciun.

[imagebrowser id=1073]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton