Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fotografia din copilărie postată de Sebastian Stan. Avea doar 4 ani și era deja antreprenor

Fotografia din copilărie postată de Sebastian Stan. Avea doar 4 ani și era deja antreprenor
3

de Andra Stana,

Sebastian Stan e actorul român devenit celebru la Hollywood. Acesta a jucat în multe filme cunoscute, printre care și celebrele pelicule din seria „Avengers”. Zilele acestea, tânărul a atras atenția internauților după ce a publicat pe internet o fotografie deosebită.

Recent, Sebastian Stan (39 de ani) a postat pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 8,2 milioane de urmăritori, o imagine cu el din copilărie. Era anul 1986 și pe atunci avea doar patru ani.

„În 1986, conduceam o mică afacere în România. Prin telefonul cu fir. De Crăciun, eu tot lucram… ”, alături de hashtag-urile #entrepreneur #epocadeaur #romania. Imaginea a fost apreciată de aproape 1,5 milioane de fani.

În fotografia postată pe Instagram, Sebastian Stan avea doar 4 ani

A plecat din România când avea opt ani Sebastian împreună cu mama sa, Georgeta Orlovschi, s-au stabilit pentru o vreme în Viena, unde Georgeta a fost angajată ca pianistă, scrie libertatea.ro.

Pe când avea doar 14 ani, Stan s-a mutat în New York, Statele Unite, unde trăiește și azi.

„Câțiva ani, până la vreo 16-17 ani, am simțit multă rușine, multă frică să spun că sunt român”, a recunoscut Stan. „Acum sunt un român mândru”, a adăugat el.

Sebastian-Stan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cu ce mari actori de la Hollywood a jucat deja Sebastian Stan

Sebastian Stan a jucat alături de actori ca Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în „Black Swan”, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, în trilogia „Căpitanul America”. Totodată, a jucat alături de Matt Damon în „Marțianul”, film cu șapte nominalizări la Oscar, și de Nicole Kidman în „Capcana”.

Nu a lipsit nici din seriale, precum „Gossip Girl”, „Once Upon a Time”, dar și „Political Animals”.

Actorul a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru „cel mai bun actor în rol secundar” în filmul „I, Tonya!”.

Nu în ultimul rând, Stan a lucrat de două ori cu regizoul Jonathan Demme, câștigătorul Premiului Academiei Americane de Film, o dată în „Rachel Getting Married” (2008) și încă o dată în „Ricki and the Flash” (2015).

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton