Homepage  / Vedete româneşti

Fotografie rară cu Florin Piersic jr. alături de fiica lui. Sonia are 15 ani și seamănă mai mult cu mama ei

Fotografie rară cu Florin Piersic jr. alături de fiica lui. Sonia are 15 ani și seamănă mai mult cu mama ei

de Redactia Tvmania

Deși se spune că, din punct de vedere fizic, fetele seamănă mai mult cu tăticii lor, în cazul lui Florin Piersic jr. zicala nu se aplică. Cel puțin așa reiese dintr-o fotografie postată de actor pe o rețea de socializare, în urmă cu mai bine de o săptămână.

Sonia are 15 ani, pe care i-a împlinit pe 20 martie, și seamănă leit cu mama ei, actrița Dorina Chiriac. În fotografia postată de Florin Piersic jr. pe contul său de Instagram, cei doi, tată și fiică, apar împreună extrem de fericiți.

Instantaneul a primit multe comentarii din partea celor care îl urmăresc pe actor, căci Florin piersic jr. postează foarte rar imagini cu familia sa.

 „Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru! (…) Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. (…) Sunteți tare faini”, sunt doar o parte din comentariile celor care îi urmăresc contul actorului pe Instagram.

Sonia este copilul mai mare al actorului, din relația pe care a avut-o cu Dorina Chiriac, cu mulți ani în urmă. Cei doi nu s-au căsătorit, însă se înțeleg foarte bine, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

În prezent, fiul marelui actor Florin Piersic trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Cipcă, potrivit libertatea.ro. Cei doi au împreună un băiețel, pe Sasha, în vârstă de 5 ani. Cea mai recentă poză cu fiul său, pe care Florin Piersic jr. a postat-o, îl surprinde pe cel mic pe plajă, la mare, jucându-se în nisip.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton