Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fotografii de colecție cu mama Andreei Esca. Lucia ar fi vrut să devină actriță

Fotografii de colecție cu mama Andreei Esca. Lucia ar fi vrut să devină actriță
5

de Andra Stana,

Mama Andreei Esca, Lucia Esca, a împlinit 81 de ani pe 7 iunie 2022. Vedeta Pro TV este mândră de cea care i-a dat viață. Într-o postare pe contul personal de Instagram, prezentatoarea Știrilor Pro TV a făcut publice câteva imagini din tinerețe cu mama ei.

Lucia Esca, mama prezentatoarei TV, a împlinit vârsta de 81 de ani. Andreea Esca se mândrește foarte mult cu mama ei. Vedeta Pro TV a publicat din nou, la fel ca și anul trecut, câteva fotografii din tinerețea Luciei Esca.

Andreea Esca a publicat și o imagine în care mama ei apare în costum de baie, întinsă pe o motocicletă.

„Nu tineai pasul cu ea… ❤️ La multi ani, MAMA! #te #iubesc #7 #iunie”, a scris Esca pe contul de Instagram.

Printre cei care au avut ceva de comentat referitor la imaginile cu mama Andreei Esca s-au numărat Monica Dascălu și Andreea Raicu. Aceasta din urmă a scris: „Wow!!! Să vă bucurați cât mai mult una de cealaltă ❤️”

Fotografii-de-colectie-cu-mama-Andreei-Esca.-Lucia-ar-fi-vrut-sa-devina-actrita-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Mama Andreei Esca, de o frumusețe răpitoare

Nu multă lume știe, însă, că mama Andreei Esca a visat să fie actriță. Cu toate acestea, ea a fost împiedicată să își îndeplinească dorința. În schimb, Lucia Esca a ajuns asistentă medicală.

„Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto și își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții.

Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. Când adormea fără să se demachieze, îmi zicea: «Lasă, să fiu aranjată, că dacă vine cutremurul și trebuie să ieșim în stradă?» La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea”, a povestit Andreea Esca, acum o vreme, într-un editorial pentru alistmagazine.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton