Homepage  / Vedete româneşti

Fotografii rare cu fiicele lui Adrian Mutu. Cum arată acum Adriana și Maya

Fotografii rare cu fiicele lui Adrian Mutu. Cum arată acum Adriana și Maya
9

de Roxana Mirea,

Adrian Mutu a mers în Republica Dominicană pentru a-și vedea fiicele din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez. Acesta nu își mai văzuse fetele de doi ani de zile. Adrian Mutu a publicat și pe contul personal de Instagram imagini în care apare alături de fiicele sale. În plus, el a fost însoțit și de soția lui, Sandra și fiul lor, Toago.

Cum arată fiicele lui Adrian Mutu

Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile, iar din iubirea celor doi au venit pe lume două fete: Adriana, în vârstă de 15 ani și Maya, în vârstă de 13 ani. Acesta nu-și mai văzuse fiicele de doi ani de zile, dar acum a mers în Republica Dominicană pentru a fi alături de ele. El a ales un resort de vis din Dominicană, fiind însoțit de soția lui, Sandra și de fiul lor, Tiago.

Adriana și Maya par a fi topite după frățiorul lor mai mic, Tiago. Într-una dintre poze, familia lui Mutu apare lângă fostul fotbalist, Marcelo Lippis, antrenor în Italia, potrivit libertateapentrufemei.ro.

O după-amiază foarte frumoasă pentru mine și familia mea, alături de un maestru al fotbalului: Marcelo Lippi. Mulțumesc pentru invitație și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat!”, a scris Adrian Mutu în dreptul fotografiilor în care apare luând prânzul cu familia sa și antrenorul italian.

Fotografie-rara-cu-fiicele-lui-Adrian-Mutu.-Cum-arata-acum-Adriana-si-Maya-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu seamănă leit cu mama ei

Cea care a atras cel mai mult atenția prin prisma fotografiilor publicate de către Adrian Mutu a fost Adriana. Ea s-a transformat dintr-o fetiță într-o adolescentă superbă. Fotografia i-a cucerit pe internauți și mulți au fost de părere că Adriana seamănă leit cu mama ei și că ar putea avea o carieră de succes în lumea modei.

După divorțul dintre ea și Adrian Mutu, Consuelo și-a luat fiicele și a plecat în Republica Dominicană, țara ei natală. La scrut timp, ea s-a apucat de actorie și a devenit agent imobiliar și se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial de lux din Republica Dominicană, prețul de vânzare fiind de peste un milion de euro primind comisioane frumoase. Pe de altă parte, fosta soție a lui Adrian Mutu a jucat deja și în două filme: „Desperado” și „El Mariachi”.

După divorț, Mutu și-a refăcut viața, fiind căsătorit cu Sandra Bachini, a treia lui soție. Ei bine, în cazul lui Consuelo nu se cunosc multe detalii în ceea ce privește viața privată. Antrenorul s-a căsătorit cu Sandra în anul 2015, iar din iubirea lor a venit pe lume Tiango, în vârstă de 4 ani. De asemenea, Adrian Mutu mai are un băiat, pe Mario, din căsnicia cu Alexandra Dinu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton