Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Fotografiile adorabile cu Dana Rogoz și cei doi copii ai ei. „Lia are un botic de îți vine să o mănânci”

Fotografiile adorabile cu Dana Rogoz și cei doi copii ai ei. „Lia are un botic de îți vine să o mănânci”
15

de Andra Stana,

Dana Rogoz a publicat online mai multe fotografii în care apare alături de cei doi copii ai săi, Vlad și Lia. Vedeta a împărtășit cu cei 700 de mii de urmăritori ai de pe Instagram și un mesaj plin de emoție.

Fotografii de colecție cu Vlad și Lia, copiii Danei Rogoz

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, în luna mai. Din pricina pandemiei, actrița a născut singură, fără să aibă aproape de ea familia. Acesta este motivul pentru care soțul ei nu a putut fi alături de ea în sală. În schimb, ca urmare a restricțiilor impuse, Radu Dragomir și-a văzut fetița abia după trei zile, la externare. Tot în luna mai a anului trecut, Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 16 ani de relație.

Zilele trecute, Dana Rogoz a urcat pe conturile de socializare o serie de fotografii în care apare alături de copii. În imagini, interpreta Abramburicăi din „Abracadabra”, serialul pentru copii din anii 90, se află cu Vlad și Lia într-o pădure.

Dana și fiul ei sunt costumați în lupi. Cei doi poartă pe cap căciuli cu urechi de lup și au și cozi. Pe fiica ei, vedeta de 36 de ani a îmbrăcat-o într-o haină groasă, albă. Deși nu se vede ce rochiță are, se observă dresurile de culoare maro și pantofiorii adorabili purtați de Lia.

Costumele de lup au fost ținutele alese de Dana Rogoz pentru petrecerea de Halloween de anul acesta.

Fotografiile-adorabile-cu-Dana-Rogoz-si-cei-doi-copii-ai-ei.-„Lia-are-un-botic-de-iti-vine-sa-o-mananci-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Dana Rogoz: „Care e fotografia voastră preferată din această serie?”

În mesajul postat alături de imaginile de pe Instagram, Dana Rogoz a menționat că aceste fotografii îi sunt foarte dragi. În plus, vedeta a recunoscut și care este imaginea ei preferată din această ședință foto în aer liber.

„Sunt unele dintre cele mai dragi fotografii pe care le am cu ei doi. Preferata mea e ultima, în care Lia are un botic de îți vine să o mănânci, nu alta, dar așaaaa… cu o foame de lup! Încerca să ne imite pe noi 2, care ne jucam de-a lupii urlând la lună. Dar care e fotografia voastră preferată din această serie?

Cele mai însemnate momente ale zilei au fost vaccinarea cu doza 3 și discuția din timpul serii cu Vlad, despre viață”, a scris Dana Rogoz pe rețeaua de socializare.

Fotografiile-adorabile-cu-Dana-Rogoz-si-cei-doi-copii-ai-ei.-„Lia-are-un-botic-de-iti-vine-sa-o-mananci-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton