Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fran Drescher, apariție ravisantă pe covorul roșu. Actrița din „Dădaca” are 64 de ani

Fran Drescher, apariție ravisantă pe covorul roșu. Actrița din „Dădaca” are 64 de ani
5

de Andra Stana,

Fran Drescher a întors toate privirile la SAG Awards 2022. A fost primul eveniment în care actrița din „Dădaca” a participat în calitate de directoare a organizației SAG AFTRA. Pe covorul roșu, vedeta de 64 de ani a purtat o rochie de o eleganță ieșită din comun.

Fran Drescher a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, lungă până în pământ. Ținuta, o creație Reem Acra, era brodată cu elemente strălucitoare în partea de sus, iar mânecile îi ajungeau până la podea, scrie vogue.com.

Despre cum s-a pregătit pentru apariția de la SAG Awards 2022, Drescher a vorbit într-un filmuleț postat pe Instagram. Vedeta a mărturisit că pregătirea pentru gala SAG 2022 „a durat doar trei ore”.

Actrița a avut un machiaj fără cusur, accentul fiind pus în zona ochilor, iar cocul voluminos a fost accentul care a desăvârșit întregul look.

Persoana care filma clipul de mai sus, fostul soț al lui Drescher, Peter Marc Jacobson, a fost nevoit să întrerupă videoclipul când câinele ei a început să-i roadă rochia. „Nebunie!”, a spus el, întorcând camera.

Pe covorul roșu, actrița a fost însoțită de Peter Marc Jacobson, cu care a fost căsătorită din 1978 și 1999.

28th SAG Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Vedeta a mai comentat cât de ciudat este să fie pentru prima dată pe covorul roșu de la SAG Awards în calitate de președinte al breslei: „Toată lumea îmi spune «doamnă președinte» și «am votat pentru tine»”.

Fran Drescher a avut de lucru și în pandemie

Fran Drescher a împlinit 64 de ani, dar continuă să aibă un look pentru care o invidiază și colegele de breaslă mult mai tinere. 

Actrița devenită celebră datorită rolului din serialul „The Nanny”/„Dădaca” este supravieţuitoarea unui viol şi a unui cancer uterin. Drescher declara, în cartea „Cancer Schmancer”, devenită în scurt timp best-seller New York Times, că întreaga ei viață „a constat în transformarea experiențelor negative în unele pozitive”. 

În plină pandemie de coronavirus, în martie 2021, actrița a continuat să găsească frumosul în viața ei. De exemplu, a lucrat la un proiect drag ei, o versiune de musical a serialului „Dădaca”, spectacol care va putea fi văzut pe Broadway. Iar Fran a muncit pentru noul proiect alături de fostul ei soț, Peter Marc Jacobson.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton