Homepage  / Vedete

France 2 va difuza un reportaj despre Andreea Esca

France 2 va difuza un reportaj despre Andreea Esca

de Redactia Tvmania

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19:00 și personaj-simbol al televiziunii din România de după 1989, va fi subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2. Emisiunea Telematin, lider de audiență pe segmentul de dimineață în Franța și prima ca importanţă și rating după jurnalul de știri, are o rubrică despre oameni foarte cunoscuți în diverse țări ale lumii pe care decid să îi arate și Franței.

„Am fost foarte onorată de invitație, pentru că aceasta este emisiunea mea preferată. De fapt, la început nici nu mi-a venit să cred deoarece era o prea mare coincidență că tocmai de la această emisiune să mă caute cineva așa pe nepusă masă. Mai ales că nu cunoșteam pe nimeni acolo. Dar apoi am înțeles că nu e o glumă, ci chiar o treabă serioasă și am fost foarte fericită. Mi-au spus că vor veni în România și că vor să-și petreacă o zi cu mine. Ceea ce s-a și întâmplat.”, povestește Andreea Esca.

Andreea Esca este a doua personalitate din România prezentată în emisiunea „Telematin”, după Ilie Năstase, iar jurnalista Marie Mamgioglou de la France 2, realizatoarea rubricii „Vedete îndepărtate” (Stars lointaines), a venit special în București pentru a-i lua un interviu Andreei.

Andreea Esca, aflată la pupitrul știrilor încă din 1 decembrie 1995, prima zi de emisie a postului din Pache Protopopescu, a declarat pentru France 2 printre povești despre începuturile ei în televiziune, regrete, momente notabile și interviuri marcante cu personalități din lumea internațională, că nu s-a gândit niciodată să își părăsească țara, nici măcar după ce s-a căsătorit cu soțul ei de origine franceză: „€œSângele nu îl poți schimba cu un pașaport, iar eu am ajuns ceea ce sunt datorită românilor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton