Homepage  / Filme Online

Franciza „How to Train Your Dragon” își aduce dragonii în lumea contemporană!

Franciza „How to Train Your Dragon” își aduce dragonii în lumea contemporană!

de Mioara Tronaru,

DreamWorks Animation anunță un nou serial animat, „Dragons: The Nine Realms”, inspirat de populara franciză „How to Train Your Dragon”, scrie Collider. Vestea a venit cu un teaser în care vedem dragonii în lumea contemporană.

„Dragons: The Nine Realms”, care va avea 6 episoade, o să fie disponibil pe Hulu și Peacock, din 23 decembrie.

Scurtul teaser dezvăluie logo-ul noului serial animat, arată câțiva dintre noii dragoni și introduce un nou personaj care zboară pe un dragon ce pare a fi un descendent al Știrbului.

Dragon și călăreț planează deasupra unei lumi în care se văd pe fundal niște turbine eolinene.

DreamWorks a lansat primul film animat „Cum să îți dresezi dragonul” / „How to Train Your Dragon” în 2010.

Și, ca urmare a succesului trilogiei, franciza inspirată de cărțile pentru copii scrise de Cressida Cowell, a continuat cu serialul „DreamWorks Dragons”, care a rulat din 2012 până în 2018.

Și-apoi cu spin-off-ul „DreamWorks Dragons: Rescue Riders”, lansat în 2019.

Ceva nou cu dragoni vechi

„Dragons: The Nine Realms” încearcă ceva cu totul nou în această franciză. Până acum toate poveștile avea loc într-o fabuloasă eră a vikingilor, dar acum această epocă pare că a apus. Noul serial este plasat la 1.300 de ani de la finalul trilogiei originale.

Sinopsisul oficial sună astfel:

„La 1.300 de ani de la evenimentele din «Cum să îți dresezi dragonul», dragonii au ajuns o legendă în lumea modernă. Când o anomalie geologică deschide o imensă fisură în scoarța Pământului, oameni de știință din toată lumea vin să studieze misteriosul fenomen. Destul de repede, un grup de copii băgăcioși, care-au ajuns la locul faptei alături de părinții lor, vor descoperi adevărul ascuns despre dragoni și despre locul în care aceștia s-au adăpostit până acum. Iar puștii trebuie să-i protejeze în continuare și să țină secretă existența dragonilor”.

„Dragons: The Nine Realms” va avea 6 episoade a câte 22 de minute. John Tellegen va fi showrunner și producător executiv alături de Chuck Austen și Henry Gilroy. Serialul va avea premiera pe Hulu și Peacock, pe data de 23 decembrie.

La noi, lungmetrajele „How to Train Your Dragon” și serialele derivate sunt disponibile pe Netflix.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton