Homepage  / Seriale

Franciza „Terminatorul” se va extinde şi pe micul ecran, în 2015

Franciza „Terminatorul” se va extinde şi pe micul ecran, în 2015

de Redactia Tvmania

Studiourile din spatele celui de-al cincilea film al seriei „Terminatorul” – Annapurna Pictures şi Skydance Productions – vor să extindă franciza imitând Studiourile Marvel, scrie site-ul movieweb.com.

Astfel, o dată cu pelicula din 2015, se doreşte lansarea unui serial TV. Acesta din urmă se va centra pe un moment crucial din filmul original (din 1984), dezvoltând apoi o poveste complet diferită de cea din „Terminator: Genesis” (2015).

Acest următor film al seriei îl are deocamdată confirmat în distribuţie doar pe Arnold Schwarzenegger. Subiectul? Terminatorul titulat este trimis în trecut pentru a o proteja pe tinerica Sarah Connor.

Ulterior, continuările la „Terminatorul 5” se vor intersecta narativ cu viitorul serial, la fel cum serialul „Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” face trimitere la filmele cu Omul de oţel, Thor şi colegii lor „Răzbunători”.

Acesta nu va fi primul serial conex al francizei: în 2008-2009, „Terminator: Războiul continuă”, crea o nouă linie narativă pornind de la pelicula din 1991, a doua din serie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton