Homepage  / Știri

Frank Sinatra făcea 12 duşuri pe zi

Frank Sinatra făcea 12 duşuri pe zi

de Redactia Tvmania

Văduva actorului Frank Sinatra, Barbara (84 de ani), care a fost căsătorită cu actorul şi cântăreţul între 1976 şi 1998 (când acesta a murit, la 82 de ani), a scos o carte de memorii în care dezvăluie detalii noi despre viaţa alături de celebrul Sinatra.

Perezhilton.com scrie că Barbara povesteşte, în volumul „Lady Blue Eyes: My Life With Frank”, că Frank era obsedat de curăţenie, făcea 12 duşuri pe zi şi mirosea mereu frumos, a lavandă.

Era curat. Mirosea mereu a lavandă. Când îi miroseam apa de colonie, ţigările Camel şi whisky-ul Jack Daniel’s, nu puteam decât să savurez momentul.

Avea o energie sexuală proprie. Nici măcar Elvis Presley, pe care îl cunoscusem în Vegas, nu era aşa”, scrie Barbara.

Fosta doamnă Sinatra – care a fost căsătorită de trei ori – rememorează şi părţile proaste ale mariajului cu acesta: „I-am tolerat capriciile. Putea fi schimbător. Nu voiam să-i fiu în preajmă când bea gin. Cred că ginul îl transforma într-un om rău”.

La 84 de ani, când trage linie şi adună, Barbara spune că închidea ochii la aventurile extraconjugale ale lui Frank Sinatra, dar că era „cea mai fericită femeie din lume” alături de acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton