Homepage  / Vedete străine

Fratele Lisei Marie Presley, adevărul despre relația dintre Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keough. Averea fiicei lui Elvis, subiect de scandal

Fratele Lisei Marie Presley, adevărul despre relația dintre Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keough. Averea fiicei lui Elvis, subiect de scandal
7

de Roxana Mirea,

După decesul neașteptat al Lisei Marie Presley din luna ianuarie, în familia legendarului Elivs Presley discuțiile în ce privește averea acestuia au devenit tot mai aprinse. Priscilla Presley chiar a demarat o acțiune în justiție prin care contestă testamentul fiicei sale, după ce întreaga avere a familiei, dar şi conacul Graceland au revenit celor trei fete ale Lisei: Riley Keough și gemenele Harper și Finley Lockwood. Recent, Navarone Garibaldi, fratele Lisei Marie și fiul Priscillei cu Marco Garibaldi, a dezvăluit cum sunt acum relațiile între membrii familiei.

Fratele Lisei Marie Presley, adevărul despre relația dintre membrii familiei

În mijlocul bătăliei juridice continue dintre Priscilla Presley și nepoata ei, Riley Keough, în jurul averii Lisei Marie Presley, Navarone Garibaldi a dezvăluit care este poziția familiei.

Toți sunt bine”, a spus muzicianul trupei Them Guns, în vârstă de 36 de ani, despre faimoasa sa familie în timpul unui live pe Instagram, la începutul acestei săptămâni, potrivit The Sun. „[Nu există] nicio dușmănie. Noi am mers la cină [și] a mers grozav, totul este bine.” Așadar, potrivit spuselor lui Navarone, Riley Keough și Priscilla Presley ar fi îngropat securea războiului.

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, și Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, s-au aflat în mijlocul unei bătălii litigioase pe tema fondului fiduciar în jurul averii Lisei Marie, după moartea acesteia la începutul acestui an. Lisa a murit pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Lisa Marie – care a fost singurul copil al regretatului Elvis Presley – a numit-o pe Riley Keough ca administrator al averii sale, în care Riley și surorile ei mai mici sunt beneficiare.

The Nevada Ballet Honors Priscilla PresleyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Priscilla Presley a contestat testamentul fiicei sale

Priscilla Presley a contestat testamentul fiicei sale mai târziu, în ianuarie, susținând că un amendament din 2016 conținea o semnătură invalidă. Amendamentul, despre care Priscilla a susținut că a fost falsificat fără martor sau notar, ar fi eliminat numele ei din calitatea de executor testamentar în favoarea lui Riley și Benjamin Keough. Riley, în calitate de unic administrator în urma decesului fratelui ei, nu a abordat public bătălia juridică.  

Riley preia conducerea și este pregătită să joace un rol uriaș în întreaga avere a familiei”, a declarat o sursă pentru Us Weekly, în februarie. „Ea a fost în față și în centru, ajutând la aranjamentele funerare, stând de vorbă cu oamenii Lisei Marie pentru a se ocupa de testamentul ei, de situația custodiei în care este implicat [Lockwood], plus că are grijă de gemeni și o consolează pe [bunica] Priscilla și pe mulți alții pe care mama ei i-a lăsat în urmă.”

Michael Lockwood, în vârstă de 61 de ani, a ajuns și el în mijlocul bătăliei juridice. Us a confirmat luna trecută că compozitorul a depus o moțiune pentru a deveni tutore ad litem al fiicelor sale gemene în vârstă de 14 ani, pe care le are cu Lisa, pentru a se asigura că interesele lor sunt luate în considerare în acest caz.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton