Homepage  / Vedete româneşti

Fratele lui Smiley, Filip Maria, s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

Fratele lui Smiley, Filip Maria, s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă
7

de Roxana Mirea,

A fost mare sărbătoare în familia lui Smiley. Fratele artistului, Filip Maria, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Mariana. Gina Pistol și Smiley au publicat imagini de la cununia civilă și i-au felicitat pe tinerii căsătoriți.

Fratele lui Smiley, Filip Maria, s-a căsătorit

Fratele lui Smiley s-a căsătorit. Filip Maria, în vârstă de 33 de ani, și aleasa inimii sale, Mariana, au spus marele DA. Marele eveniment a avut loc în weekendul 25-26 martie, iar Gina Pistol a publicat pe Instagram o poză superbă de la cununie. Ulterior, și Smiley, în vârstă de 39 de ani, a urcat o poză în online cu fratele lui și soția acestuia, potrivit libertateapentrufemei.ro.

În imaginile publicate în mediul online, Filip și soția lui apar lângă tort și sunt surprinși în timp ce suflă în lumânări. Amândoi poartă ținute elegante, însă Mariana a atras privirile tuturor. Bluza cu bretele, decolteu generos și peplum se combină fericit cu fusta amplă, midi. Ținuta, în culoarea untului, a fost accesorizată cu pantofi negri, iar coafura a fost simplă, cu bucle lejere. Filip și Mariana au avut un tort cu trei etaje, pe care tronau două figurine-cățeluși și o inimă, în care erau scrie inițialele lor, „M&F”.

fratele-lui-smiley-filip-maria-s-a-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley și soția lui

Mariana deține o firmă de catering care livrează, în special, către corporații. Pe de altă parte, Filip Maria este manager general la HaHaHa Production, casa de producție a lui Smiley. Filip s-a alăturat casei de producție în 2015 și a ajuns să țină în mână frâiele afacerii.

„Înainte să vin la HaHaHa Production credeam că lucrurile sunt mai simple și mai clare. Nu îmi puteam imagina dinamica acestei companii privind din afară. Acum 3 ani aveam doar 8 angajați în timp ce în 2018 am ajuns la 26 angajați. Odată ce am înțeles cum funcționează lucrurile, am implementat o structură de departamente funcționale creând mai multă ordine în organizație. Cred că a fost prima și cea mai importantă măsură, deoarece compania se afla deja la un nivel la care avea nevoie de asta și astfel am reușit să creștem an de an”, povestea Filip pentru Capital.ro.

fratele-lui-smiley-filip-maria-s-a-casatorit-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 7

Sursa Foto: Facebook, Libertatea pentru femei

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton