Homepage  / Vedete străine

Fratele prințesei Diana îi sare în apărare prințului Harry. Mesajul dur transmis de Charles Spencer

Fratele prințesei Diana îi sare în apărare prințului Harry. Mesajul dur transmis de Charles Spencer
10

de Andra Stana,

Charles Spencer, fratele regretatei prințese Diana, a reacționat ferm și i-a luat apărarea nepotului său, la scurt timp după ce ducele de Sussex a depus mărturie în procesul cu tabloidele britanice. Într-un mesaj publicat pe Twitter, acesta și-a arătat sprijinul față de Harry și a adus un atac dur la adresa presei.

Fratele prințesei Diana îi ia apărarea prințului Harry pe Twitter

Unchiul prințului Harry a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și susține nepotul, după ce acesta a depus mărturie în procesul său împotriva Mirror Group Newspapers.

Joi, 8 iunie, în ultima zi în care ducele de Sussex a depus mărturie, Spencer i-a răspuns Amandei Platell de la Daily Mail, care a scris pe Twitter: „Este Harry încă obsedat de fosta iubire Chelsy Davy? Harry o menționează de 118 ori în mărturiile din instanță, iar pe Meghan doar de cinci ori. Nu e de mirare că Meg’s nu a apărut!”.

Fratele prințesei Diana îi sare în apărare prințului Harry. Mesajul dur transmis de Charles SpencerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Spencer i-a răspuns: „Patetic, @amandajplatell – nu ai nicio rușine și cu atât mai puțin credibilitate. Ultima dată când am auzit de tine, te-ai făcut vinovată de calomnie, așa cum a fost de acord și angajatorul tău de la @DailyMailUK. Acum ești pusă (de ei?) să denaturezi dovezi juridice semnificative ca și cum ar fi ceva banal.”

Apoi, tot pe Twitter, un utilizator a scris: „Îmi puteți indica, vă rog, unde se află „dovezile semnificative“ ale pirateriei telefonice?”. Spencer a răspuns: „Zecile de milioane plătite de grupul @DailyMirror celor pe care i-au piratat, pentru început. Sper că vă ajută”.

De asemenea, el a dat like la numeroase tweet-uri de susținere a prințului Harry, inclusiv unul care spunea: „Este atât de important ca oamenii să înțeleagă pe deplin acest lucru. Harry întreprinde acest caz dificil pentru oamenii care nu-și pot permite să o facă. El ia apărarea tuturor”.

O captură de ecran a tweet-urilor apreciate de Charles Spencer.
CAPTURĂ DE ECRAN/TWITTER

Prințul Harry, mărturii uluitoare în fața instanței

Prințul Harry a făcut istorie marți, 6 iunie, atunci când a devenit primul membru al familiei regale care a depus mărturie în instanță în mai bine de un secol. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a luat cuvântul la Înalta Curte din Londra, în procesul său împotriva tabloidului Mirror Group Newspapers.

În declarația sa în fața instanței, Harry a prezentat cazul său împotriva companiei media britanice. Ducele de Sussex a menționat că poveștile despre viața sa personală i-au afectat relațiile, sănătatea mintală și siguranța, scrie etonline.com.

Ori de câte ori am intrat într-o relație, ei erau foarte dornici să relateze detaliile. Dar apoi, foarte repede, căutau să încerce să o distrugă, punând cât mai multă presiune pe ea și creând cât mai multă neîncredere posibil din punct de vedere uman”, a împărtășit Harry în declarația sa. „Pur și simplu nu înțeleg (și nu am înțeles niciodată) cum ar putea detaliile intime, private ale relațiilor mele… să aibă vreo legătură cu bunăstarea societății sau cu conducerea țării. Și, prin urmare, să fie de interes public.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton