Homepage  / Știri

Fraţii Wachowski pregătesc un nou film futurist

Fraţii Wachowski pregătesc un nou film futurist

de Redactia Tvmania

Cei doi fraţi regizori Andy (42 de ani) şi Lana Wachowski (45 de ani), celebri pentru trilogia „Matrix”, vor să regizeze un nou proiect cinematografic futurist, a cărui acţiune urmează să aibă loc în Iraq şi care va fi o poveste de dragoste între doi bărbaţi.

Popeater.com informează că, după luni de speculaţii legate de acest film, „New York Magazine” a dat câteva detalii despre „Cobalt Neural 9”, cum se va numi pelicula. Cei doi ar urma, se pare, să finanţeze totul din propriile buzunare (suma s-ar ridica la 20 de milioane de dolari), iar protagoniştii vor fi un soldat american pe nume Butch şi un soldat irakian, care se cunosc peste 100 de ani, în viitor, şi se îndrăgostesc.

Momentan, fraţii Wachowski jonglează între două proiecte: „Cobalt Neural 9” şi o altă peliculă care este bazată pe cartea „Cloud Atlas” (2004), a lui David Mitchell. În acest din urmă film (ale cărui costuri de producţie vor ajunge la 80-100 de milioane de dolari) vor apărea Tom Hanks, Halle Berry, Natalie Portman şi, posibil, James McAvoy.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton