Homepage  / Articole

Fraude în numele lui Fernando Colunga

Fraude în numele lui Fernando Colunga

de Redactia Tvmania

Starul din telenovele, care a fost văzut jucând de curând la Acasă, în serialul “Împreună pentru totdeauna”, spune că mai mulţi utilizatori fără scrupule au cerut în numele său bani oamenilor de pe Internet. Actorul a anunţat cu această ocazie încă o dată că nu are conturi oficiale pe site-urile de socializare.

.

“Nu sunt înscris în nicio reţea de socializare pe Internet. Vă zic acest lucru pentru că există persoane care au făcut afaceri zicând că eu cer bani pentru a ajuta lumea”, a declarat actorul de 44 de ani, citat de peopleenespanol.com.

Fernando a mai spus că este foarte greu de aflat cine este în spatele acestor operaţiuni, iar singurul lucru care îi rămâne de făcut este să-i atenţioneze pe toti fanii săi că nu are conturi de socializare.

Ultima telenovelă în care Fernando a jucat, “Soy tu dueña” (remake-ul de la “Stăpâna”), a avut mare succes în Mexic, iar actorul a declarat cât de fericit a fost să lucreze din nou cu Lucero, o prietenă bună de-a sa, după “Alborada’ (telenovelă transmisă în trecut şi de Acasă). În prezent, el analizează mai multe oferte de a juca într-o nouă telenovelă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton