Homepage  / Vedete / Vedete străine

Frumoasa Penelope Cruz va fi din nou mămică

Frumoasa Penelope Cruz va fi din nou mămică

de Redactia Tvmania

Penelope Cruz ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui Javier Bardem, la doar un an și jumătate de când a a adus pe lume primul copil al familiei, pe Leonardo. Conform femalefirst.co.uk, actrița de 38 de ani s-ar afla deja în a treia lună de sarcină.

Informația, care nu a fost confirmată încă în mod oficial, a fost furnizată de un post de televiziune din Spania, care citează o sursă apropiată cuplului. De asemenea, o persoană care ar fi lucrat recent cu Penelope a confirmat că frumoasa actriță se pregătește să devină din nou mămică.

Mai puține griji de când are un fiu

De curând, Penelope Cruz a povestit că adoră viața de femeie casnică și că îi place să stea acasă pentru a-l îngriji pe Leonardo, fiul ei în vârstă de 17 luni.

„Sunt casnică şi îmi place, este cel mai bun lucru din lume. Ştiu să gătesc şi este important pentru mine să fac preparate proaspete în fiecare zi. Nu recurg la diete drastice, doar la mâncarea mediteraneană.

Mă pricep şi la curăţenie. Am învăţat asta când am filmat pentru <>. Personajul meu făcea mereu curat. Când am început să mă pregătesc pentru rol, mă duceam pe la mama şi sora mea, iar ele spunea: <

Penelope Cruz spunea că are de gând să-şi protejeze copilul de media.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton