Homepage  / Articole

Frumoasa Roxana Ionescu se reinventează

Frumoasa Roxana Ionescu se reinventează

de Redactia Tvmania

Cu sau fără voia ei, vedeta Pro TV şi-a reorganizat viaţa în 2012. După divorţ, Roxana Ionescu şi-a luat licenţa şi s-a angajat. Deşi merge zilnic la birou, ea a găsit timp pentru a participa la „Serviţi, vă rog!”.

Roxana Ionescu s-a asigurat că divorţul a fost la fel de discret ca mariajul de şase ani căruia i-a pus capăt. Cu fostul soţ, Laurenţiu Gheorghe, a rămas în „relaţii foarte bune, de prietenie”, iar despărţirea nu i-a afectat încrederea în instituţia căssătoriei.

„Am avut o căsnicie normală cu multe momente frumoase, suntem doi oameni maturi şi am luat aceasta hotărâre de comun acord, nu am rămas cu un gust amar”. Per total, viaţa ei s-a schimbat în bine de când a devenit o femeie liberă. „Sunt într-o perioadă în care mă bucur de libertatea mea şi mă simt foarte bine cu mine însămi”.

Prin participarea la reality show-ul „Serviţi, vă rog!”, Roxana Ionescu a evadat din cotidian pentru o aventură în lumea circului.

„A fost o experienţă plăcută, mai ales că am avut ocazia să fac parte din spectacol. Când am văzut acel bazin cu apă m-a atras din prima şi mi-am spus: <> Şi aşa a fost. Am trecut peste temerile legate de apă: nu ştiu să înot prea bine, nu fac sărituri în piscină, nu intru cu capul în apă şi nu deschid ochii”. Prestaţia ei generală a fost atât de bună, încât a reuşit să-l impresioneze pe Nea Mărin, „spaima vedetelor”.

„Chiar am plâns când am văzut ce a spus despre mine, m-a emoţionat foarte tare. La un moment dat, ştergeam scaunele şi a venit la mine şi mi-a zis că vrea să-mi spună ceva. Eu am crezut că o să mă certe, dar el mi-a spus că vrea să mă felicite, că mă admiră pentru tot ceea ce fac. Mi-au dat lacrimile şi n-am mai putut face nimic. Sunt foarte mândră să aud asta pentru că vine de la o persoană la care chiar ţin”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton