Homepage  / Filme la TV azi

Frumuseţe pe muchie de cuţit

Frumuseţe pe muchie de cuţit

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_13264" align="alignleft" width="300" caption="Urmăriţi pe 11 mai, de la 20.30, ultima ediţie din acest sezon de la Pro Tv"][/caption]

Ultima ediţie a emisiunii “Frumuseţe pe muchie de cuţit” din acest sezon încheie înca un şir de poveşti emoţionante şi reuşite ale unor oameni care şi-au câştigat demnitatea şi încrederea în forţele proprii. Pe 11 mai, de la 20.30, emisiunea prezentată la Pro Tv de Victor Slav va spune povestea cutremurătoare a unui tanar de 30 de ani, Catalin, pentru care viaţa părea să nu mai rezerve nimic bun. Şi-a petrecut copilăria prin spitale, în loc de jucării a primit numai tratamente, a fost declarat mort, apoi salvat de o minune, s-a luptat cu toate forţele pentru a-şi învinge cele aproape 300 de kilograme şi, în fine, a primit speranţa unei schimbări în bine la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”.

În aceeaşi ediţie care încheie la Pro Tv cel de-al treilea sezon de schimbări miraculoase, echipa “Frumuseţe pe muchie de cuţit” o va regăsi pe Elena Marchidan, participantă la primul sezon al show-ului, şi va afla cum s-a schimbat de atunci viaţa sa şi cum se simte, atât fizic, cât şi psihic, la mai bine de un an de la intervenţiile salvatoare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton