Homepage  / Netflix

FUBAR, Netflix. Tot ce trebuie să știți despre primul serial în care joacă Arnold Schwarzenegger. Premieră, distribuție, trailer oficial

FUBAR, Netflix. Tot ce trebuie să știți despre primul serial în care joacă Arnold Schwarzenegger. Premieră, distribuție, trailer oficial
14

de Roxana Mirea,

Pentru prima dată în cariera sa, Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial. Este vorba despre „Fubar”, care va avea premiera pe Netflix. Serialul a fost anunțat prima dată în 2020 și este o continuare a filmului „True Lies” din 1994.

Arnold Schwarzenegger are un nou job: Chief Action Officer la Netflix

Update 23 mai 2023: Arnold Schwarzenegger este noul Chief Action Officer la Netflix și anunță personal cele mai explozive filme și seriale de acțiune. 

Pe lângă FUBAR, în care joacă rolul principal, Arnold Schwarzenegger se „ocupă” și de: Extraction 2 cu Chris Hemsworth (din 16 iunie), Heart of Stone cu Gal Gadot (din 11 august), The Witcher (Sezonul 3 Volumul 1 din 29 iunie), The Night Agent (disponibil acum pe Netflix), The Mother (disponibil acum pe Netflix), The Brothers Sun (în curând pe Netflix), Lift (în curând pe Netflix).

Știre inițială:

Arnold Schwarzenegger joacă în serialul Netflix „FUBAR”

Arnold Schwarzenegger are foarte puțină experiență în televiziune și nu a jucat niciodată un rol important într-un serial. Timp de peste cinci decenii, acesta a jucat în zeci de filme, dar primii săi pași într-un rol important într-un serial vor fi la Netflix.

Prin rolul din serialul Netflix, Schwarzenegger continuă relația sa cu compania Skydance, după ce anterior și-a reluat rolul lui T-800 în „Terminator: Genisys” și „Terminator: Dark Fate”. Primul sezon din serialul „FUBAR” va avea 8 episoade.

https://www.youtube.com/watch?v=lNM_QRAKA0A&ab_channel=NetflixRomania

„FUBAR” va fi lansat joi, 25 mai 2023, pe Netflix. Serialul se bazează pe „True Lies”, filmul de acțiune și comedie din 1994 în care Arnold Schwarzenegger a apărut alături de Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Art Malik și Tia Carrere. Serialul este descris ca fiind o „aventură de spionaj global”.

Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie. Forțat să se întoarcă pe teren pentru un ultim job, seria abordează dinamica universală a familiei, pe fundalul unei urmăriri globale cu spioni, acțiune și umor”, este rezumatul serialului „FUBAR”.

fubar_101_unit_04226rcIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Actorii din distribuția serialului Netflix „FUBAR”

Arnold Schwarzenegger și actrița Monica Barbaro vor portretiza o dinamică tată-fiică. Schwarzenegger îl va interpreta pe Luke Brunner, care este descris ca fiind bărbat irascibil, puternic, aspru și simpatic. Monica Barbaro va juca rolul Emmei în acest serial Netflix și este descrisă ca fiind „fiica perfectă”, potrivit whats-on-netflix.com.

Din distribuție, mai fac parte actorii: Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris și Fabiana Udenio.

Nick Santora este creator, showrunner și producător executiv. Producători executivi sunt și Arnold Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan și compania Skydance (David Ellison, Dana Goldberg & Bill Bost).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton