Homepage  / Vedete româneşti

Fuego a împlinit 46 de ani. Ce cadou și-a făcut. „Un vis măreț s-a îndeplinit și pentru asta-s fericit”

Fuego a împlinit 46 de ani. Ce cadou și-a făcut. „Un vis măreț s-a îndeplinit și pentru asta-s fericit”
9

de Roxana Mirea,

Fuego a împlinit astăzi, 23 august, frumoasa vârstă de 46 de ani. Paul Ciprian Surugiu, pe numele lui real, a mărturisit ce își dorește cel mai mult de ziua lui, dar și cum are de gând să se sărbătorească. În plus, Fuego și-a făcut un cadou special și lansează astăzi o carte autobiografică.

Fuego a împlinit vârsta de 46 de ani

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut pe numele de scenă Fuego, împlinește astăzi, 23 august, vârsta de 46 de ani. Artistul a mărturisit că nu își simte vârsta și că este gata de noi proiecte și provocări.

„Mă simt un om liniștit și împlinit, tânăr, chiar foarte tânăr. Sunt gata de noi provocări și proiecte. Sunt gata să mai demonstreze, gata să surprindă și să arate cârcotașilor ce poate face și, mai ales, câte poate face. Mă simt înconjurat de oameni care mă iubesc. Nu mulți, dar cei puțini care sunt au sinceritate și au acel ceva pe care toți ceilalți nu-l au, lipsa interesului.

Nu-mi simt vârsta și nici nu o arăt, cel puțin așa vreau eu să cred. Nu-i nici mică și nici mare. E un cumul a fiecărei întâlniri avute, a tuturor experiențelor mele și lucrurilor pe care le-am învățat pe parcurs, cu bune și rele. Mă simt încrezător în forțele proprii. Viața mea e așa cum mi-am așezat-o. Viața mea e cum îmi doresc să fie. Nu am dezamăgiri și nici regrete majore”, a declarat Fuego pentru FANATIK.RO.

Ce-și dorește Fuego de ziua lui

Fuego a spus că nu are dorințe mărețe de ziua lui, însă, una dintre dorințele sale arzătoare are legătură cu bunica lui.

„Niciodată n-am avut dorințe mărețe. Eu sunt omul care se mulțumește cu puțin, mereu, și care n-are extravaganțe. Atât timp cât am oamenii dragi aproape, mi-e suficient.

Nu sunt omul cadourilor scumpe, am tot ce-mi trebuie și nu-mi doresc, la propriu, material, nimic. Mi-aș dori în schimb, la figurat, mai multă apreciere din partea oamenilor pentru valori. Mi-aș dori un echilibru în societate. Mi-aș dori mai mult bun simț și asumare din partea oamenilor, lucruri care nu țin de nimeni și pe care sigur nu le pot primi eu.

Îmi doresc să mă pot bucura de bunica mea cât mai mult timp, ea având 88 de ani, dar și de mama. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot face tot ce mi-am propus pentru toamna asta cel puțin”, a declarat Fuego.

Fuego-implineste-varsta-de-46-de-ani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum își petrece Fuego ziua de naștere

Până acum, Fuego era pe scenă de ziua lui, însă anul ăsta este diferit. Artistul a refuzat orice propunere pentru a sta liniștit și a se bucura de această zi specială.

„De nenumărate ori mi-am serbat ziua pe scenă. Cred că mai dese au fost cazurile acestea, decât cele în care am făcut petrecere în cadrul privat. Se întâmplă ca ziua mea să pice vara, când sunt o multitudine de evenimente pe care nu am cum să le refuz. Și-atunci îmi celebrez ziua pe scenă. Mai mulți ani am făcut concerte, iar oamenii au venit să-mi fie aproape și să celebrăm împreună.

Anul acesta, în schimb, am refuzat orice propunere și voi sta liniștit, fără petreceri, să mă bucur de liniște, să pot răspunde mesajelor, să am o zi pentru sufletul meu, fără agitație și nebunie în jur. Iubesc ambele ipostaze. Uneori e nevoie și un respiro pentru a putea continua, mai ales că mă așteaptă luni pline, cu filmări, expoziții, proiecte”, a mai delcarat artistul.

Fuego lansează o carte de ziua lui

Cu ocazia zilei lui de naștere, Fuego își lansează autobiografia. Cartea se numește „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”. Cartea vine însoțină de un CD cu toate piesele lansate în ultimii doi ani.

„Un vis măreț s-a îndeplinit și pentru asta-s fericit, că pot să vă ofer un dar! Bucuria mea nu este să primesc, deși îmi dați mai mult decât aș fi putut spera, ci să vă dăruiesc, o bucată zdravănă din sufletul meu. Așa cum v-am promis, astăzi vă prezint surpriza – „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” – o carte în care m-am expus cu vulnerabilitate și mi-am deschis sufletul în fața voastră. O carte pe care am scris-o cu lacrimi, dar și cu bucurie, care m-a făcut să retrăiesc amintiri, să simt dor de oameni pe care i-am pierdut, dragoste de oameni excepționali, care mi-au marcat existența și cariera. (…) O carte pe care o dedic celor care vor să mă cunoască dincolo de lumina reflectoarelor, cât și celor care încă speră la o lume mai bună.

Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu. E un fel de mister care-mi aparține doar mie și pe care rar vreau să-l împărtășesc. Totuși, pentru voi, cei care mă iubiți și care vedeți în mine, după munca mea din anii aceștia, cu seriozitate și determinare, un om valoros, o fac fără menajamente. Eu nu sunt scriitor. Nu mă cred un star anume. Nu consider că oamenii trebuie să-mi urmeze pașii și vorbele ca literă de lege. În schimb consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje, cu opinii pertinente și cu o fațetă a personalității mele”, a scris Fuego pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton