Homepage  / Vedete / Vedete străine

Furkan Andıç, „Meryem”: „Mama mea este o femeie specială”

Furkan Andıç, „Meryem”: „Mama mea este o femeie specială”

de Redactia Tvmania

Noul serial „Meryem” de la Kanal D ne-a făcut cunoştinţă cu Furkan Andıç (28 de ani), cel care îl interpretează pe Savaş, un actor cu o carieră în plină ascensiune în Turcia. Puţini ştiu însă că viaţa lui Furkan nu a fost mereu uşoară. El a luptat pentru a se remarca ca actor, iar model i-a fost mama sa de origini bosniace.

„Mama mea este o femeie specială, extrem de iubitoare, care s-a dedicat nouă, mie şi celor doi fraţi ai mei. Îmi amintesc că în copilărie punea masa de 12 ori pe zi, pentru că aveam program diferit cu toţii, constant făcea curat după noi. Mereu am fost fascinat auzind-o că nu o deranjează asta, că îi face plăcere. Am decis să plec de acasă, din dorinţa de a fi pe picioarele mele şi de a o ajuta. M-am mutat în Ucraina unde am locuit cu încă trei persoane într-o cameă de 12 metri pătraţi. A fost un test pentru mine, care m-a format, mi-a dat încredere în mine”, îşi aminteşte Furkan Andic.

Acesta a mai spus că, în ciuda greutăţilor, copilăria sa a fost una cu adevărat frumoasă. A fost încurajat şi susţinut de părinţi să îşi aleagă cariera şi să o transforme într-una de succes. Cel mai mult în copilărie i-a lipsit tatăl, acesta era nevoit să lucreze foarte mult în străinătate şi venea acasă o data sau de două ori pe an.

„Caracterul meu a fost foarte mult influenţat de mama mea. Ea îşi dorea ca noi să fim fericiţi şi nu insista să facem ceea ce nu ne place. Tatăl meu lucra în domeniul financiar, în străinătate, şi venea rar acasă. Dar atunci ne răsfăţa, eram cea mai mare slăbiciune a lui. Am fost lăsaţi să gândim liber, să ne urmăm visurile şi am învăţat de mici, pe pielea noastră să separăm răul de bine. Şi am crescut oameni responsabili şi corecţi”, a mai adăugat actorul.

După „Meryem”, Furkan Andıç a apărut pe marile ecrane din Turcia în filmul „Damat Takımı”. În prezent actorul are o relaţie cu frumoasa actriţă Dilan Çiçek Deniz, Miss Turcia 2014.

Vara aceata, interepretul lui Savaş din „Meryem”, a fost în vacanță în California.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton