Homepage  / Vedete străine

Ce trebuie să știți despre Furkan Palali, Fikret din serialul „Mă numesc Züleyha”

Ce trebuie să știți despre Furkan Palali, Fikret din serialul „Mă numesc Züleyha”

de Anda Dincă,

Fanii actorului turc Furkan Palali (35 de ani) au ocazia să-l vadă pe acesta în sezonul al treilea al serialului „Mă numesc Züleyha” („Bir Zamanlar Çukurova”), care a început la Kanal D pe 2 februarie. În Turcia, producția, care o are în rol principal pe Hilal Altinbilek, a ajuns la sezonul al patrulea, difuzată pe postul turcesc ATV.

Cine este Fikret din „Mă numesc Züleyha”

Furkan Palali s-a alăturat distribuției serialului „Mă numesc Züleyha” în sezonul al treilea, jucându-l pe Fikret Fekeli, fiul nelegitim al lui Adnan Yaman (Ömer Fethi Canpolat) și nepotul lui Ali Rahmet Fekeli (Kerem Alişik). Nimeni, în afară de Ümit (Hande Soral), nu cunoaște adevăratele intenții ale lui Fikret, motiv pentru care s-a întors din Germania în locurile natale din Turcia. Sosirea lui Fikret în Çukurova tulbură vieților tuturor, în special pe cea a lui Demir Yaman (Murat Ünalmiş). Fikret ar face orice să se răzbune pe el.

Este de profesie geolog

Furkan Palali – desemnat în 2011 Cel mai bun model al Turciei – petrece mult timp la sală, așa că nu-i de mirare că revistele de modă, și nu numai, și-l doresc pe copertă. El a fost pasionat dintotdeauna de un stil de viață sănătos și a practicat baschetul profesionist timp de 7 ani.

„Sportul este o terapie pentru mine, de aceea fac orice, fitness, tenis, baschet. De asemenea, îmi plac jocurile video și să vizionez filme. Iar cele câteva ore pe care le petrec cu familia și prietenii apropiați îmi iau tot stresul”, a explicat Palali.


A studiat Ingineria Geologică, însă s-a simțit mai atras de actorie, făcând masterul la Secția de Radio și Televiziune din cadrul Universității Marmara. Primul său rol din carieră a fost în 2010, în serialul „Küçük Sirlar”.

Pe micile ecrane de la noi l-am mai văzut în comedia romantică „Camera 309”, în care a jucat alături de Demet Ozdemir, dar și în serialul „Dragoste de tată” („Benim Tatli Yalanim”), care a fost difuzat de Antena 1. În Turcia, Furkan a apărut și în câteva filme, cel mai recent fiind cel din 2019, „Yuvaya Dönüş / Întoarcerea acasă”.

Care e secretul succesului său

Într-un interviu acordat celor de la gardiropmagazin.com, Furkan a povestit că disciplina și dăruirea l-au ajutat atât în cariera de model, cât și în actorie.

„Când eram model, încercam să am o dietă echilibrată, să fiu atent la ceea ce mănânc și beau și să fac în mod constant exerciții. Și în actorie sunt la fel de disciplinat. Trebuie să fiu mereu pregătit fizic și psihic. Eu nu privesc actoria ca pe o afacere, îmi place să mă conectez cu fiecare rol pe care îl am”.

Cât despre personajul său din „Mă numesc Züleyha” a declarat:
„Îmi place la Fikret că e un personaj cu mai multe laturi. Pe de-o parte este un gentleman, pe de altă parte devine nesăbuit atunci când se simte nedreptățit. Asta îl face interesant”.

Furkan face ravagii printre colege

Când vine vorba de viața amoroasă, Furkan Palali a avut mereu priză la actrițe. A avut o relație serioasă cu Burcu Kiratli („Dragoste și ură”) în 2018 și s-ar mai fi iubit, spun tabloidele turcești, și cu Demet Özdemir și Melike İpek Yalova, amândouă colege de filmări.

Conform haberturk.com, de frumoasa Melike İpek Yalova s-ar fi îndrăgostit chiar anul trecut, în timp ce filma pentru „Mă numesc Züleyha” (în serial, actrița o joacă pe Müjgan). Mai mult, spun gurile rele, Furkan ar fi fost motivul divorțului din martie anul trecut dintre Melike și producătorul Altug Gültan. Deși au părut mereu foarte apropiați pe platourile de filmare, niciunul dintre cei doi nu a făcut o declarație pe această temă, iar între timp nu mai sunt nici colegi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton