Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gabi Cristea i-a rupt turta fiicei sale, Iris. Primele imagini de la eveniment

Gabi Cristea i-a rupt turta fiicei sale, Iris. Primele imagini de la eveniment
7

de Redactia Tvmania

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, i-au rupt turta mezinei familiei. Micuța Iris a împlinit de curând doi ani și a avut parte de o aniversare restrânsă, colorată, alături de cei mai apropiați membrii ai familiei.

Alături de familia Cristea-Clonda au fost și nașii micuței Iris, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. 

„Dragilor, am tot primit întrebări de la voi legate de momentul în care am rupt turta lui Iris. Am avut treabă multă şi nu am avut timp să vă împărtăşim acest moment special. A fost o petrecere mică, dar cu oameni speciali. Bucuria momentului o împărtăşim cu voi chiar acum pe YouTube, pentru că Tavi a filmat si montat un vlog ca să nă rămână amintire. Le mulţumim frumos naşilor pentru clipele superbe trăite împreună, dar şi celor care au fost lângă noi anul asta cu un gând bun, pentru că altfel nu s-a putut. PS: pentru cârcotaşi, “petrecerea” a fost făcută înainte de carantină şi ne-am testat cu toţii”, a scris Gabi Cristea pe Instagram.

165656132_477089160304688_4569989869341611762_n (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce a ales micuța Iris de pe tavă 

Spre surprinderea tuturor, micuţa a ales de pe tavă cartea, seringa şi banii.

„Mami te iubeşte mult de tot. N-am înţeles-o pe aia cu seringa, dar dacă tu vrei să faci asta, mami şi tati te susţin din tot sufletul şi o să faci tot ce vrei tu. Eu nu-ţi doresc decât să fii sănătoasă, norocoasă în viaţă, să-ţi dea Dumnezeu fericire şi noi o să fim pe lângă tine să te iubim, să te aplaudăm pentru tot ce faci. Te iubeşte mami din toată inimioara”, i-a spus Gabriela Cristea lui Iris, în filmuleţul postat pe YouTube.

 

Gabriela Cristea revine la cârma emisiunii matrimoniale „Mireasa”

Gabriela Cristea revine la cârma genului de emisiune care i-a adus faima în carieră! 

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars vor putea urmări cea mai nouă producţie a staţiei – Mireasa: Urzeala soacrelor, o extensie a reality show-ului Mireasa, de la Antena 1. În premieră în cadrul acestui format, telespectatorii vor putea avea ocazia să îi cunoască pe susţinătorii participantelor în casa Mireasa. Astfel, pentru prima oară, mamele băieţilor din casă vor putea să îşi cunoască mult mai bine viitoarele nore, prin intermediul opiniilor împărtăşite de susţinători. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton