Homepage  / Articole

Gabi Cristea vrea să lase „Noră pentru mama”

Gabi Cristea vrea să lase „Noră pentru mama”

de Redactia Tvmania

După cinci sezoane la „Noră pentru mama”, Gabriela Cristea intenţionează să se retragă din realizarea celei de-a şasea ediţii a reality-show-ului de la Kanal D, pentru a putea să facă un copil, a declarat ea pentru revista „TV Satelit” ce apăre pe piaţă sâmbătă, 19 martie.

După trei ani de căsnicie cu omul de afaceri Marcel Toader, Gabi Cristea este mai îndrăgostită ca niciodată şi respinge categoric toate acuzaţiile despre infidelitatea soţului ei apărute prin presă. Mai mult, pentru a putea face un copil, ea vrea mai mult timp şi mai puţin stres, aşa că se gândeşte să renunţe la emisiunea ei de la Kanal D. 

„Eu mă gândesc să mă retrag. Din câte ştiu eu, Kanal D doreşte să continue “Noră pentru mama”. Spun acum că am să fac pasul ăsta, dar nu sunt hotărâtă 100 %. Ne dorim foarte mult un copil. În condiţiile în care avem foarte multă treabă şi suntem stresaţi, lucrurile nu se întâmplă aşa uşor. Nici noi nu mai suntem tinerei. Atunci ar trebui să ne relaxăm un pic.”

Vedeta are şi un plan alternativ: „Aş vrea să devin turist de profesie. Dacă m-aş lăsa de televiziune, m-aş „pensiona” şi aş face lucruri specifice. M-aş bucura de banii pe care i-am adunat.”

TVS 06

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton