Homepage  / Articole

Este oficial! Gabi Firea a părăsit trustul Intact!

Este oficial! Gabi Firea a părăsit trustul Intact!

de Redactia Tvmania

Gabriela Firea împlineşte azi doi ani de căsătorie cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele. Cu acest prilej, soţul vedetei a anunţat, pe contul lui de Facebook, că mariajul a provocat şi îndepărtarea Gabrielei din grupul Intact, care i-a fost ca o familie în ultimii 12 ani.

Gabi Firea a părăsit trustul Intact după 12 ani de când lucrează aici, a confirmat soţul vedetei pe contul său de Facebook. Zvonurile despre o eventuală plecare din Antene a apărut după ce vedeta povestea în revista “TVmania” că, după naşterea băieţelului David Petru (3 luni), televiziunea a căzut pe locul 2. Apoi, vedeta a confirmat că a primit propunerea de a fi director la TVR 1, dar a mărturisit că deocamdată nu a luat nici o decizie.

“Astăzi se împlinesc doi ani de la cununia noastră! Doi ani de fericire încununati cu bucuria imensă de a avea împreună un prunc sănătos şi voinic. Albinutza semna veselă în Registrul de cununii. Nu ştia, pe atunci, că prin acea semnătură spunea nu doar „bun venit” noii vieţi alături de mine, ci şi „adio” carierei sale frumoase în trustul Intact, care i-a fost, timp de 12 ani, nu doar un loc de muncă, ci şi casă, şi familie. Dar oamenii au uneori reacţii imprevizibile şi sancţionează nedrept, în funcţie de anumite păreri de moment, care nu au legătură cu adevăratele valori umane. Regret că din cauza percepţiei unora despre mine, Albinutza a pierdut ceva atât de preţios pentru ea. Şi sunt convins că atunci când va dori să reînceapă activitatea (eu şi David Petru am vrea-o împreună cu noi cât mai mult timp) îşi va găsi un loc în această lume fascinantă dar şi dură a presei.”, a scris soţul vedetei, confirmând plecarea acesteia din Intact.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton