Homepage  / Știri

Gabi Firea are o sarcină uşoară şi decizii grele de luat

Gabi Firea are o sarcină uşoară şi decizii grele de luat

de Redactia Tvmania

Însărcinată în trei luni, Gabriela Vrânceanu Firea (39 de ani) spune pe contul ei de Facebook că se simte bine, că nu pofteşte la nimic, dar şi că traversează o perioadă stresantă din punct de vedere profesional.

“Nu, nu am pofte, nu am greţuri, ameţeli, oboseală, balonare. Cred că Molecula simte prin ce perioadă dificilă trec din punct de vedere profesional. Nu e uşor să faci restructurări, comasări, integrări în redacţiile publicaţiilor economice, pentru că fiecare om din echipă este valoros, şi de aceea încearcă să mă menajeze, să nu-mi dea dureri de cap şi stări proaste. Mama şi cumnata mea, Emilia, sora lui Florin, îmi gătesc zilnic poale în brâu şi plăcintă cu iaurt, tocmai pentru că ştiu că îmi plac foarte mult şi vor să preîntâmpine o posibilă poftă”, a zis vedeta TV, care va prezenta din luna ianuarie la Antena 1 un show duminical.

Totuşi Gabriela a avut o poftă, dar nu una culinară, să vadă un film, “Anonim”, care rulează acum în cinematografe şi din distribuţia căruia face parte Vanessa Redgrave.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton