Homepage  / Articole

Gabi Firea va fi gazda Crăciunului la Antena 1

Gabi Firea va fi gazda Crăciunului la Antena 1

de Redactia Tvmania

Vestea că este însărcinată a schimbat şi planurile profesionale ale jurnalistei Gabi Firea, până săptămâna trecută moderatoare a unul talk-show zilnic la Antena 3. Ea s-a mutat la Antena 1, unde va realiza din 7 ianuarie un show duminical de divertisment care îi va purta numele. Înainte de asta însă, Gabi Firea va realiza şi câteva ediţii speciale de Crăciun pentru Antena 1.

„Lucrez de 11 ani în Intact Media Group şi fiecare zi a fost mai spectaculoasă decât cealaltă. Aici am învăţat enorm dar am şi împărtăşit din experienţele mele. Ani de zile am lucrat 7 zile din 7, cu cea mai mare plăcere, iar eforturile mele nu au rămas nerăsplătite. Sunt într-o nouă etapă a vieţii mele, m-am recăsătorit de curând, am primit minunata veste că voi fi din nou mamă, deci e timpul şi pentru o schimbare profesională.

Am ales să revin la Antena 1, pentru că aici am cei mai mulţi prieteni şi colegi şi sunt convinsă că noul proiect tv va fi unul de succes. Antena 3 va ocupa în inima mea în continuare un loc special”, a declarat vedeta.

Emisiunea pe care o va realiza şi prezenta la Antena 1, din 7 ianuarie, va fi duminica, de la 16,30 la 19.00. Până în acest moment, titlul nu e definitivat, dar se crede că se va numi “Gabi Firea Show”.

“În acelaşi timp, voi realiza 8 ediţii speciale “Geniali”, pentru sezonul de primăvară-vară, în care Antena 1 va omagia cariera impresionantă a unor personalităţi artistice care ne-au marcat destinul cultural ca naţiune.”

Până emisiunile din ianuarie, o vom putea urmări pe Gabriela Firea drept gazdă a ediţiilor speciale prilejuite de Sărbătorile de Crăciun.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton