Homepage  / Articole

„Gabi Firea Show” începe duminică, de la 13.30

„Gabi Firea Show” începe duminică, de la 13.30

de Redactia Tvmania

Duminică, 5 februarie, de la 13.30, Gabi Firea invită telespectatorii Antena 1 să petreacă ultima zi din săptămână alături de campioana Andreea Răducanu. Gimnasta va primi aplauzele publicului, dar și cuvinte de apreciere din partea unor prieteni dragi sosiți în platou. Nume cunoscute, precum Ion Țiriac, Nadia Comăneci, Gabriela Szabo și Cristian Țopescu, îi vor fi alături sportivei în această zi.

Gabi Firea revine duminica aceasta la Antena 1 cu promisiunea unei ediții de senzație. În platou vor sosi Maria Olaru și Simona Amânar, două dintre gimnastele de talie mondială ale României, titrata scrimeră Laura Badea, dar şi Valeria Răcilă van Groningen, campioana românilor la canotaj.

“Pentru că anul 2012 este an olimpic, ne-am gândit ca în prima ediţie să o avem invitată specială pe Andreea Răducanu, campioana noastră dragă, o gimnastă de aur, despre care a auzit întreg mapamondul şi cu care, cu siguranţă, se mândresc toţi românii. O vor susţine cu intervenţii nume mari ale sportului, dar şi din muzică, artă, presa sportivă. Familia îi va fi alături, la fel şi prietenii cei mai apropiaţi” a dezvăluit Gabi Firea.

Ce îsi propune Gabi Firea

Gabi Firea le va oferi telespectatorilor ocazia de a petrece momente de calitate în compania unor oameni importanţi. Săptămânal, show-ul va avea în plin plan o personalitate îndrăgită sau un om special care face cinste românilor.

„Duminică, 5 februarie, de la ora 13:30 voi fi în direct cu telespectatorii Antena 1, pe care ni-i dorim aproape ca şi până acum. Aştept cu nerăbdare începerea emisiunii şi sper ca „Gabi Firea Show” să devină una dintre emisiunile preferate de public. Vor fi îmbinate elemente de divertisment, muzică, teatru, dans cu interviul propriu-zis luat invitatului principal pe care îl omagiem”, declară Gabriela Vrânceanu Firea.

„Pentru emisiune am pregătit şi un imn, pe care îl voi cânta la începutul şi la finalul showului, pe muzica şi versurile lui Ovidiu Komornyik, orchestraţia aparţinând lui Emanuel Gheorghe”, declară prezentatoarea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton