Homepage  / Articole

Gabi Jugaru debutează cu „Joker” la Naţional TV

Gabi Jugaru debutează cu „Joker” la Naţional TV

de Redactia Tvmania

La mai bine de un an de când a încheiat colaborarea cu Pro TV, Gabi Jugaru a ajuns la Naţional TV. Noua sa emisiune de farse se numeşte „Joker” şi va debuta în această seară, de la ora 20.15.

Fiecare ediţie a emisiunii săptămânale va cuprinde câte 2-3 farse, iar Gabi Jugaru îşi va invita din când în când victimele în studio.

Pentru prima ediţie, umoristul a pregătit trei farse: un bărbat se alege cu parbrizul spart când încearcă să ajute un prieten; un altul se implică într-un scandal şi este ameninţat de interlopi; un mort se trezeşte la viaţă şi stârneşte panică.

Gabi Jugaru spune că toate farsele pe care le-a făcut sunt reale.

„Tot ceea ce am făcut în carieră, cât şi în viaţa personală, a fost şi este real 100%! Tocmai de aceea, din 1990 de când fac radio şi din 1993 de când am debutat la tv, nimeni nu poate să spună decât că Jugaru este un nebun care nu a făcut niciodată compromisuri cu fake-urile!

Tot ceea ce veţi vedea şi la Naţional TV stă sub semnul realului. Sunt mândru că telespectatorii ne iubesc, pe mine şi pe echipa mea, iar asta se datorează faptului că nu le-am înşelat niciodată aşteptările”, spune Jugaru.

Farsele îşi reiau cursul

Gabi Jugaru contează pe apropiaţii victimelor pentru a realiza farsele.

„După ce primesc prin mail la [email protected] sau [email protected] solicitarea de a face cuiva o farsă, iau legătura cu complicii şi-i <>.

În momentul în care mi se aprinde un beculeţ, încep să dau drumul din lanţ creierului meu <> şi gata! Stabilesc scenariul, apoi personajele şi actorii, recuzita şi toate celelalte. Iar în ziua cu pricina… aşteptăm victima! Restul e poezie!”

Echipa sa de la Naţional TV este formată din 14 persoane: „Suntem ca o familie, împărţim necazurile şi bucuriile, ne sprijinim în permanenţă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton