Homepage  / Articole

Gabi Spanic şi-a reluat viaţa de noapte

Gabi Spanic şi-a reluat viaţa de noapte

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele a fost surprinsă recent de către paparazzi bând într-un bar după ce ea însăşi a declarat că încă se mai află sub tratament în urma otrăvirii de către asistenta ei personală.

“Sunt în perfectă stare, de o lună de zile nu mai iau medicamente. Viaţa trebuie să continue”, a declarat Gabi, citată de peopleenespanol.com.

Gabi Spanic a fost supărată însă când a fost întrebată de un reporter dacă povestea cu otrăvirea ei şi a familiei a fost o invenţie menită să-i aducă publicitate.

“Da, am ieşit. Cum ieşi şi tu, cum ies şi toţi ceilalţi, Care este problema? Există unii care nu fac altceva decât să vorbească rău de ceilalţi, cu asta îşi câştigă pâinea”, a zis actriţa în vârsă de 36 de ani, care joacă în prezent rolul negativ în telenovela marca Televisa, “Soy tu dueña”.

Pe 4 septembrie, actriţaa fost internată la spital după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe platourile de filmare. Gabriela, mama ei, fiul în vârstă de 2 ani, dar şi bona acestuia au fost otrăviţi timp de patru luni de către asistenta personală a actriţei. În urma unui denunţ, pe care Gabriela la făcut la poliţie, Maria Celeste a fost arestată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton