Homepage  / Articole

Adevăratul Don Juan din „Narcisa…” e Gabriel Duţu!

Adevăratul Don Juan din "Narcisa..." e Gabriel Duţu!

de Redactia Tvmania

De peste jumătate de an îl interpretetază pe Tudor Preda în telenovela „Narcisa sălbatică” de la Antena 1. Nu doar personajul interpretat de Gabriel Duţu este înconjurat de femei: actorul este un adevărat cuceritor.

În urmă cu un an era un actor simplu, director artistic la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău. Astăzi îl ştie toată ţara şi asta datorită unui singur rol, cel al lui Tudor Preda din „Narcisa sălbatică”, un bărbat lovit de soartă însă norocos în dragoste.

Ce spune Gabriel Duţu (43 de ani) despre personajul său? „Tudor este un personaj complex, cu multe valenţe. Ceea ce dezaprob la el e că e foarte credul. E credul în momentul în care nu ar trebui şi circumspect în momente în care nu ar trebui. Nu cred că este un cuceritor. Cred că e mai mult o etichetă din exterior. Pe Carolina a iubit-o şi l-a trădat, Eliza l-a manipulat, Iulia, de asemenea, iar între el şi Narcisa există o relaţie absolută de iubire”, spune actorul.

Şi dacă tot vorbim de iubire, am aflat că actorul a fost căsătorit de două ori, iar acum are o nouă relaţie. Dacă în telenovelă are trei copii, în viaţa reală are doi, un băiat, Orlando, dintr-o primă căsnicie şi o fetiţă, Nicole, cu actuala iubită, Adriana.

„Dacă nu îmi plăcea viaţa de familie, nu mă căsătoream de atâtea ori. Fiecare căsătorie a fost pentru mine un pas făcut în ideea ca va fi definitiv. Însă aşa a fost să fie. Nimeni nu trebuie să chinuie pe nimeni, fiecare are dreptul să fie fericit. Prin urmare, oamenii nu sunt obligaţi să stea împreună doar pentru că societatea îi aprobă sau dezaprorbă sau pentru că oamenii au acumulat bunuri materiale. Eu nu mi-am refuzat mie dreptul de a fi fericit şi nici femeilor de lângă mine. Închizi un capitol şi apoi deschizi un altul. Cred că aşa este viaţa”, spune actorul.

Şi tot el completează, „întotdeauna viaţa bate filmul. Întotdeauna. Am avut poveştile mele de viaţă cum le avem toţi, însă nu regret nimic. Sunt lucruri dureroase prin care a trebuit să trec, însă fiecare poveste bună sau rea este o acumulare, iar la mine această acumulări se vad atunci când joc. Pentru că atunci când joc apelez la memoria mea afectiva… Fiecare poveste … a trebuit să trec prin ea”, încheie el.

Iar ultima veste din viaţa lui este că a cerut-o de nevastă pe iubita sa, Adriana, şi urmează, să se însoare, a treia oară.

În curând va termina filmările la “Narcisa…” şi actorul se gândeşte deja la ce va face alături de cei dragi. „În primul rând, urmează o nouă vacanţă. În acelaşi timp, orice vacanţă pe care mi-am programat-o se anuleaza în momentul în care am diferite proiecte. S-a întâmplat să uit de vacanţe în momentul în care am avut proiecte interesante. Aşadar, o parte din timp se anunţă a fi o vacanţă, în acelaşi timp, am încă trei proiecte care aşteaptă un răspuns şi o să văd cum reuşesc să le aranjez”, spune Gabriel Duţu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton