Homepage  / Vedete

Gabriel Porras („Căutând-o pe Elisa”), devastat după divorţul de Sonya Smith

Gabriel Porras („Căutând-o pe Elisa”), devastat după divorţul de Sonya Smith

de Redactia Tvmania

Actorul de telenovele Gabriel Porras şi-a deschis sufletul în faţa celor de la tvnotas.com şi a povestit cât de mult l-a afectat divorţul, din vara aceasta, de actriţa Sonya Smith.

“Ce am învăţat eu în urma divorţului? Lucrurile rele pe care le-am făcut. Nici nu mă interesează cu ce a greşit ea. Trebuie să învăţ din greşelile pe care le-am facut în această căsnicie ca să nu le mai fac data viitoare. Acum, când privesc detaşat, înţeleg motivele pe care le-a avut să se despartă de mine. Au fost lucruri care se întâmplă în majoritatea familiilor. Înţeleg că viaţa se schimbă, oamenii se schimbă şi sentimentele lor la fel şi că putem să ajungem să ne placă de altcineva”, a declarat Gabriel.

Actorul a mai povestit cât de rău s-a simţit imediat după divorţ: “La început a fost un şoc. A fost oribil. Nu voiam nici să ies din casă. Eram ca într-o închisoare. Tot ce pot să zic acum este că Sonya este o femeie minunată. Este o doamnă!”.

Totuşi, Gabriel nu şi-a pierdut speranţa că, într-o zi, va fi cu altcineva: “Există acolo, undeva, cineva şi pentru mine. Sunt optimist”.

Sonya Smith (41 de ani) şi Gabriel Porras (45 de ani), pe care i-aţi văzut în telenovela de la AcasăCăutând-o pe Elisa”, au anuntat, în luna iunie a acestui an, prim intermediul unui comunicat de presă, că au decis să pună punct unui mariaj care dura de cinci ani. Cei doi s-au cunoscut în 2006, pe platourile telenovelei „Olvidarte jamás”, şi s-au căsătorit în secret în 2008.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton