Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriel Soto dezvăluie care este, în prezent, relația cu fosta soție Geraldine Bazan

Gabriel Soto dezvăluie care este, în prezent, relația cu fosta soție Geraldine Bazan

de Redactia Tvmania

Actorul Gabriel Soto a făcut primele dezvăluiri despre relația pe care o are cu Geraldine Bazan, după întregul scandal iscat de fosta soție. 

După război vine și pacea. Aceasta este și etapa în care se află acum fostul cuplu Gabriel Soto și Geraldine Bazan. Actorul care a avut rolul principal în telenovela „Inima nu cere voie” („Caer en tentacion”), a oferit un interviu în cadrul emisiunii „Hoy” cu privire la acest subiect. 

„Am avut parte de comunicare constantă întotdeauna. Ne punem de acord cu fiicele noastre și avem diverse activități planificate pentru binele tuturor”, a declarat Gabriel Soto. 

Chiar dacă a fost o perioadă tensionată între cei doi, Gabriel îi dorește tot binele din lume fostei sale soții alături de actualul partener pe care aceasta îl are, Santiago Ramundo. 

„Pur și simplu îmi doresc să fie fericită. E mama copiilor mei și vreau să aibă parte mereu de tot ce e mai bun. Dacă ea este fericită, atunci și fiicele mele vor fi. Îi doresc tot binele în noua sa relație sper să întâlnească iubirea, pacea și fericirea”, a completat acesta. 

 

Gabriel Soto nu a evitat să o aducă în discuție și pe Irina Baeva, actuala sa parteneră, alături de care a precizat că trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

Irina Baeva este văzută de ochii lumii ca fiind vinovata divorțului dintre Gabriel Soto și Geraldine Bazan. Cei doi au fost împreună mai bine de 10 ani și au împreună 2 fetițe. 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton