Homepage  / Știri

Gabriel Soto i-a mulţumit iubitei sale după ce a fost operat

Gabriel Soto i-a mulţumit iubitei sale după ce a fost operat

de Redactia Tvmania

Actorul de telenovele Gabriel Soto, care a fost operat săptămâna trecută de urgenţă pentru că suferea de ulcer, a declarat că şi-a reevaluat relaţia cu iubita sa, Geraldine Bazán, după ce a ieşit din spital. Cei doi sunt împreună de mai mulţi ani, însă au stat despărţiţi din mai anul trecut până în primăvara acestui an.

“Când am intrat în sala de operaţii, m-am lăsat pe mâna îngerilor. Atunci mi-am dat seama ce femeie minunată este Geraldine Bazán, mereu mi-a fost alături. Datorită ei sunt în viaţă. Ea m-a făcut să vin la spital şi dacă nu ar fi fost ea, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu mine. Îi mulţumesc astfel iubitei mele, care a dat dovadă de răbdare şi dragoste şi care m-a îngrijit şi m-a dus la doctor la timp. Nu aş fi reuşit să-mi revin fără dragostea ei şi a fiicei noastre, Elisa”, a declarat actorul în vârstă de 38 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă.

“Acum mi-am dat seama că toţi devenim vulnerabili în faţa unei probleme de sănătate. Pentru mine a fost o lecţie de viaţă”, a mai zis el, citat de “Periódico AM”.

Gabriel va relua, cât de curând, filmările la telenovela “Libre para amarte”, în care joacă alături de Gloria Trevi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton