Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gabriel Soto îi ia locul lui Daniel Arenas în telenovela „Mi marido tiene mas familia”

Gabriel Soto îi ia locul lui Daniel Arenas în telenovela „Mi marido tiene mas familia”

de Redactia Tvmania

Gabriel Soto va fi protagonistul sezonului doi al telenovelei „Mi marido tiene familia”, după ce Daniel Arenas a  decis să se retraga din distribuție la mijlocul sezonului și al filmărilor. Aceeași decizie a luat-o și protagonista Zuria Vega, aceasta precizând pe rețelele de socializare că se va întoarce. 

„Confirmăm că Gabriel Soto va fi personajul principal în producția Mi marido tiene mas familia”, au scris cei din echipa telenovelei pe pagina de Twitter.

Proiectul marchează revenirea lui Soto pe micile ecrane din Mexic, la un an după ce a jucat în telenovela „Inima nu cere voie”/„Caer en tentacion”, care va avea premiera și la noi pe 14 octombrie, pe PRO 2.  Personajul lui Soto promite să formeze un triunghi amoros alături de actorii care deja se află în distribuție: Susana Gonzales și Arath de la Torre. 

Atât Daniel Arenas cât și Zuria Vega au părăsit distribuția și filmările din cauza proiectelor profesionale pe care le aveau programate înainte de a afla de sezonul doi al telenovelei. Mulțumită succesului și audiențelor pe care telenovela o are, Televisa a decis să extindă numărul episoadelor până în primul trimestru al anului 2019. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton