Homepage  / Telenovele

Gabriel Soto și Irina Baeva vor juca împreună în a treia lor telenovelă! Toate detaliile despre noua producție Televisa

Gabriel Soto și Irina Baeva vor juca împreună în a treia lor telenovelă! Toate detaliile despre noua producție Televisa
7

de Ruxandra Dinca,

Telenoveliștii Gabriel Soto și Irina Baeva, care formează un cuplu în viața reală, vor fi iar colegi, de data aceasta pe platourile de filmare ale noii producții Televisa „Allá te espero”.

Serialul „Allá te espero” („Acolo te aștept”, în traducere, dar e vorba încă de un titlu provizoriu) va fi a treia telenovelă în care Gabriel Soto și Irina Baeva joacă împreună, după „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”, 2016) și „Un celibatar învins” („Soltero con hijas”, 2019), ambele difuzate și la noi de Pro 2. 

Gabriel Soto va fi protagonistul serialului

Actorul mexican de 46 de ani va fi protagonistul noii telenovele Televisa „Allá te espero”, ale cărei filmări vor începe curând, sub atenta îndrumare a producătoarei Angelli Nesma. De altfel, Soto și Nesma au o relație profesională foarte bună, care datează de ani buni, de când producătoarea i-a oferit, în 1997, prima lui șansă profesională ca actor.

Despre noul lui rol, Soto a declarat, citat de People en Español:

„Personajul meu se numește Max Stewart, este un mexican care trăiește în SUA, în San Antonio, și este directorul unei companii care se mută cu slujba în Mexic. Și cum vine din cultura americană, în Mexic trebuie să se adapteze”, a povestit Gabriel Soto despre noul lui rol. 

Un triunghi amoros

Pentru telenovela „Allá te espero”, Gabriel Soto va împărți creditele principale cu Eva Cedeño și Andrés Palacios, cu care va forma un triunghi amoros. Pe Eva Cedeño noi am mai văzut-o anul trecut în „O nouă șansă”/„Te doy la vida”, unde juca alături de Jose Ron și Jorge Salinas. Cât despre Andrés Palacios, l-am putut urmări vara aceasta în „Imperiul minciunilor”/„Imperio de mentiras”, alături de Angelique Boyer.

„Să lucrez cu Eva, să lucrez cu Andrés va fi incredibil. Pe Andrés îl cunosc de mulți ani, așa că se formează o distribuția foarte bună”, a mai povestit Gabriel Soto. 

În telenovela „Allá te espero” va juca și Irina Baeva (28 de ani), iubita din viața reală a lui Gabriel Soto – cei doi s-au cuplat la filmările pentru prima lor telenovelă, „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”) și s-a lăsat cu scandal, căci Soto era încă însurat cu Geraldine Bazan la vremea respectivă. De data aceasta însă, Baeva va avea un rol secundar, despre care momentan nu se știe nimic concret.

Distribuția, plină de fețe cunoscute

Noua telenovelă Televisa „Allá te espero” are deja distribuția completă și numerose fețe sunt cunoscute deja și telespctatorilor români. După Gabriel Soto, Eva Cedeño și Andrés Palacios, principalul rol negativ va fi interpretat de marele actor Arturo Peniche. Mai joacă în serial Irina Baeva, José Elías Moreno, Eugenia Cauduro, Lisardo și Gaby Rivero, printre alții. 

Filmările pentru „Allá te espero” urmează să înceapă foarte curând, căci premiera telenovelei este programată pentru ianuarie 2022.

gabriel-soto-75312617_186780435834413_4345313950282304704_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton