Homepage  / Vedete străine

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au logodit și au stabilit deja data nunții

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au logodit și au stabilit deja data nunții
14

de Roxana Mirea,

Irina Baeva și Gabriel Soto trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au dus relația lor la nivelul următor. Cei doi actori s-au logodit și au stabilit deja data nunții. Actrița a oferit câteva detalii despre marele eveniment care va avea loc în viața lor, anul viitor.

Irina Baeva și Gabriel Soto au stabilit data nunții

De când Gabriel Soto a cerut-o în căsătorie pe Irina Baeva, au existat mai multe speculații în ceea ce privește data nunții, dar și a locurilor în care ar putea avea loc fericitul eveniment. Acum, cuplul anunță că, în sfârșit, au o viziune mai clară asupra nunții lor. în acest context, Irina Baeva a dezvăluit câteva detalii despre marele eveniment care va avea loc în viața lor.

Există deja o dată provizorie, dar nu o voi spune”, a spus Irina Baeva. „Ideea este să facem nunta la jumătatea anului viitor”.

Actrița a oferit câteva destalii despre eveniment și a precizat că își dorește să aibă o singură rochie de mireasă.

Se poate să existe tradiții sau lucruri diferite. Cred că cel mai important lucru, atât în ​​Rusia, cât și în Mexic, și îmi imaginez că în orice altă țară din lume, și pentru mine, pentru noi, sper, [că ] este un ritual. Este o ceremonie foarte frumoasă pentru a sărbători; acesta este cel mai important lucru”, a spus logodnica lui Gabriel Soto, potrivit People en Español.

Dacă alegi deja rochia, cred că trebuie să te bucuri de ea. Poate exista o a doua variantă în cazul în care rochia este prea mare și vrei să te simți confortabil când dansezi. Nu cred că aș opta pentru cinci, șase, opt rochii pentru că altfel o să pierzi timpul schimbându-te toată nunta, când ceea ce îmi doresc este să mă bucur cu partenerul meu, cu familia, prietenii și să mă distrez”, a mai dezvăluit Irina Baeva.

241731694_173292048264363_5357054719503992830_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

De ce Irina Baeva și Gabriel Soto au amânat nunta

Cei doi fac deja pregătirile, dar au decis să mai aștepte din diverse circumstanțe. „Unul dintre lucrurile asupra cărora avem o viziune clară este tema proiectului. Odată definită, am discutat și cu producătoarea noastră pentru a știi cât de cât când vom termina. Pentru că nu ne-a plăcut prea mult ideea de a filma și de a ne bucura de nunta noastră în același timp. Vrem să acordm timp acestui moment pentru a ne bucura între noi, în familie, cu familia mea, cu familia lui, cu prietenii noștri și persoanele dragi. De asemenea, a trebuit că amânăm și din cauza situației legate de COVID-19, care este încă complicată, mai ales în Rusia”, a mai spus Irina.

Irina Baeva și Gabriel Soto deja au început filmările pentru serialul „Allá te espero”, care este a treia telenovelă în care cei doi joacă împreună, după „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”, 2016) și „Un celibatar învins” („Soltero con hijas”, 2019), ambele difuzate și la noi de Pro 2.

Irina Baeva și Gabriel Soto s-au cuplat la filmările pentru prima lor telenovelă, „Vin iubiri neașteptate” („Vino el amor”) și s-a lăsat cu scandal, căci Soto era încă însurat cu Geraldine Bazan la vremea respectivă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton