Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gabriela Cristea a fost confirmată cu Covid-19. Cum se simte vedeta și cine îi ține locul la „Mireasa, capriciile iubirii”

Gabriela Cristea a fost confirmată cu Covid-19. Cum se simte vedeta și cine îi ține locul la „Mireasa, capriciile iubirii”
5

de Andra Stana,

Gabriela Cristea are coronavirus. Prezentatoarea TV a fost testată pozitiv, iar în următoarea perioadă se va afla în izolare la domiciliu, acolo unde îi este administrat tratament de specialitate.

UPDATE 15 octombrie:

Cine o va înlocui pe Gabriela Cristea la „Mireasa, Capriciile iubirii”

După ce Gabriela Cristea a fost testată pozitiv pentru noul coronavris, echipa emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” a fost nevoită să ia o decizie de ultim moment. Mai precis, a trebuit să aleagă un alt prezentator TV pentru show-ul matrimonial de la Antena Stars.

Astfel, Paula Chirilă va fi, pentru o perioadă, prezentatoarea „Mireasa, Capriciile iubirii”. Schimbarea, cât timp Gabriela Cristea este în izolare, scrie a1.ro.

Paula-Chirila-va-fi-pentru-o-perioada-prezentatoarea-„Mireasa-Capriciile-iubirii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Știrea inițială:

Gabriela Cristea se alătură seriei de vedete din România infectate cu noul coronavirus. Astfel, prezentatoarea de la Antena Stars a primit recent vestea că trebuie să rămână în izolare, acasă. Iată cum se simte gazda emisiunii „Mireasa” și cine o va înlocui la cârma emisiunii.

Gabriela Cristea are Covid

Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, scrie spynews.ro. În acest moment, starea de sănătate a vedetei este una bună. Prezentatoarea de la „Mireasa”, emisiunea de la Antena Stars, se află acasă, unde urmează și un tratament.

Soția lui Tavi Clonda nu va putea prezenta, pentru o perioadă (cel puțin 14 zile de acum încolo, n.r.) emisiunea „Mireasa, capriciile iubirii”. În schimb, emisiunea din grila Antena Stars va fi moderată de o altă vedetă de la noi. Potrivit sursei citate, producătorii show-ului ar fi luat în calcul mai multe nume.

Telespectatorii „Mireasa, capriciile iubirii” vor afla numele noului prezentator al emisiunii chiar în această seară. O nouă ediție este programată să înceapă la ora 19.30, la Antena Stars.

Gabriela Cristea a încercat să se protejeze de virus

Acum ceva timp, Gabriela Cristea mărturisea că încearcă să se protejeze de virusul Covid. Cu o zi înainte de petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Gabriela Cristea a făcut mai multe declarații în acest sens.

Partenera de viață a lui Tavi Clonda a recunoscut că nu i-a fost ușor să îi organizeze petrecerea fiicei ei. Pentru că nu a putut merge la un restaurant sau la un loc de joacă alături de toți invitații pe care ar fi vrut să îi aibă alături, Gabriela Cristea a organizat ziua de naștere a Victoriei acasă, în curte.

Cu o seară înainte de petrecerea organizată acasă, Gabriela Cristea și-a rugat invitații, prin intermediul unor mesaje, să nu vină la ziua de naștere a fiicei sale dacă au simptome de Covid.

„Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton