Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul de Marcel Toader. Uluitor ce a dezvăluit acum

Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul de Marcel Toader. Uluitor ce a dezvăluit acum
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Clonda. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Victoria și Iris. Acum, prezentatoarea TV are parte de iubire, liniște și fericire în familie, dar viața ei nu a arătat mereu așa. Recent, în cadrul emisiunii „Capriciile iubirii”, pe care o prezintă la Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre motivele care au determinat-o să divorțeze de fostul soț, Marcel Toader.

Gabriela Cristea, adevărul despre divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea a oferit noi detalii despre divorțul de Marcel Toader, în emisiunea „Capriciile iubirii”, pe care o prezintă la Antena Stars. Cei doi au divorțat în anul 2013, după cinci ani de căsnicie. Despărțirea lor a fost una cu scandal, așa că Gabriela Cristea a fost profund afectată de cele întâmplate.

Dezvăluirile Gabrielei Cristea au venit în contextul în care Leo, concurent în casa „Mireasa”, i-a vorbit foarte urât iubitei lui, Anda. Vedeta a povestit că ea a trăit multă vreme alături de un bărbat abuzator și că în momentul în care totul s-a transformat în abuz fizic, a plecat și a divorțat.

Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a mărturisit vedeta în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

gabriela-cristea-tavi-clonda-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A fost un divorț zgomotos, urât și apăsător”

Tot în cadrul emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii”, Gabriela Cristea a mărturisit, la un moment dat, că a avut nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a se recupera în urma divorțului de Marcel Toader, care s-a stins din viață în urmă cu trei ani.

După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel. După aia am avut o relație cu Tavi, ne-am căsătorit și suntem bine mersi. Deci, nu e obligatoriu să avem o relație ‘tampon”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton